Ma nije u rangu babe j*bt,nisam tako mislila...ja sigurno nisam u tom fazonu;-) Ali mnogo mladje izgleda,ne znam,valjda jer je plavusha,duga kosa,rozi karmin,bas lepa...S'a da radim kad sam se iznenadila...I,jos nesto,juche bila ja kod kozmeticharke,devojka je '80-o god,ovo je potpuno off topic al vezano i za prichu o Pipi,to sto mladje izgleda,uglavnom kozmeticharka-simpa zena,ranije je imala dugu kosu...sad se udala,ima dvoje dece-naravno skratila je kosu:-| I znam da je tako prakticnije,nema se vremena za sebe toliko,muz se*re,deca se deru...ali zasto zene chim se udaju i rode decu skrate kosu?Zar to nije uobichajeno?Da li vama mushkarcima to malo smeta il vam je svejedno,ono,zena mi je sad,sta me briga...
Uglavnom,Pipi i to daje shmek...
Pa, i nije uobicajeno. Moja zena je doduse bila skratila kosu, ali se brzo vratila na dugu.
Nije mi bilo svejedno, kad prosto ne volim kratku kosu.
Sarmice i to...damn...
Al eto,ipak je skratila kad se udala,ne?I samo jer si ti pokazao interesovanje je pustila...Kontam da vecina muskarca se vodi time,sad je moja,svejedno mi je kakva joj je kosa,ni ne primete kad se zena ofarba il tako nesto...kakav je to minus!!!A na drugim zenama ce i te kako primetiti...Jeb uzas...