Slike forumashica i forumasha

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jao ja bi to voleo u sobi , podsecalo bi me na mene :)

Evo ti poklon: :)
medved.jpg

QQ deco, za vas je sve preko 40 u rangu babe i mora tako da izgleda :rolleyes:

Ma nije u rangu babe j*bt,nisam tako mislila...ja sigurno nisam u tom fazonu;-) Ali mnogo mladje izgleda,ne znam,valjda jer je plavusha,duga kosa,rozi karmin,bas lepa...S'a da radim kad sam se iznenadila...I,jos nesto,juche bila ja kod kozmeticharke,devojka je '80-o god,ovo je potpuno off topic al vezano i za prichu o Pipi,to sto mladje izgleda,uglavnom kozmeticharka-simpa zena,ranije je imala dugu kosu...sad se udala,ima dvoje dece-naravno skratila je kosu:-| I znam da je tako prakticnije,nema se vremena za sebe toliko,muz se*re,deca se deru...ali zasto zene chim se udaju i rode decu skrate kosu?Zar to nije uobichajeno?Da li vama mushkarcima to malo smeta il vam je svejedno,ono,zena mi je sad,sta me briga...
Uglavnom,Pipi i to daje shmek...

to je pseban specijalitet nasih gospodja lol
mislim to sa kosom...a znas posle jos i kazu ako neka ima dugu kosu kao jao vidi raspustila je ko da je devojka...naravno da ne treba preterivati i sve u skladu sa izgledom i licem ali koliko zena vidis ma i mladjih sa onim bapskim frizurama i valovima i lakovima i prelivima i sta ti ja znam..bzvz izgledaju starije...meni se bas pipi svidja sa ovakvom kosom : )

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back