Slike forumashica i forumasha

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Razumem ja to sve, ali jos gore resenje je je ono koje si ti upotrebila-stavila telo u profil, i onako odsekla glavu... :| Mogla si mozda, naci neku sliku gde ti se stvarno ne vidi glava, ali ovo je bas bzvz... :|
Uostalom, to sam samo ja... :P

Dobro, Dano, kako da te zadovoljim??
Kako da stavim "sliku gde ti se stvarno ne vidi glava, ali ovo je bas bzvz... :|"
Je l mogu da sa ove "odsečem" glavu- tad neće da se vidi...
Uostalom, to sam samo ja...:-D

Ja samo telo jer mi nos ko u Sirana...A i pubertetske bubuljice po licu me još drže...:-(
Dobro, naočare skinem kad se slikam, tako da se ne može provaliti da mi je dioptrija -9, na oba...:-(

Al izdaleka ličim na onu dr sa slike što je Piči postavio na stranu-dve ispred!

Conte....ti imaš potencijal...
Imala ja profesora na fakultetu- taj je u svakoj ženi (ma koliko bila ...neprivlačna muškom oku), delio po koji kompliment.Te ovoj najlepša gusta kosa, te ova ima članak na nozi ko gazela, te ona ima zavodljiv glas...Daleko dogurao , veruj!

Conte....ti imaš potencijal...
Imala ja profesora na fakultetu- taj je u svakoj ženi (ma koliko bila ...neprivlačna muškom oku), delio po koji kompliment.Te ovoj najlepša gusta kosa, te ova ima članak na nozi ko gazela, te ona ima zavodljiv glas...Daleko dogurao , veruj!

Pa ne stvarno, jednostavno, ja volim kada vidim dobru i finu damu. Najvise volim prolece i kada setam gradom, a najvise poludim bas kada svi utonu u neku depresiju - novembra meseca. Tada uopste nisam kod kuce !!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back