Lexa
Buduća legenda
- Poruka
- 30.368
... musave? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Musave?![]()
Ja se izvinjavam na zlobnom komentaru ali, van erotskih fotografija ili kakvog umetničkog pokušaja, baš, ali baš ne volim da vidim na ženama ono što izgleda u najboljem slučaju kao evidentan trag požderanog bureka iz lokalne pekare u kojoj se maksimalno trude da, ne baš oduševe, ali svakako zasite kupce i konzumente.
Moje su tanke, to je zato što sam zla, ljudi sa tankim usnama su zlobni po prirodi ko kruela de vil. Mogla bih da ih mažem svinjskom mašću da izgledaju deblje al onda ne bih imala na čemu da pržim slaninu. Vodim te na izvrnuta debela crevca od svinje popularnija kao škembići, ako mi samo daš broj![]()
Skembici nisu crevca nego zeludac. Kako te samo volim Lexa, ni ne znas. Jeo bih svinjarije samo da uzivam u pogledu na tvoje tanke usne koje se kupaju u masti.. Lexa, Lexa zasto me mucis i podgrevas mi zelju u toj rerni koja se zove ljubav..
Moje su tanke, to je zato što sam zla, ljudi sa tankim usnama su zlobni po prirodi ko kruela de vil. Mogla bih da ih mažem svinjskom mašću da izgledaju deblje al onda ne bih imala na čemu da pržim slaninu. Vodim te na izvrnuta debela crevca od svinje popularnija kao škembići, ako mi samo daš broj![]()
Crevca, želudac... isti sistem organa![]()
Nego, gde je taj broj?![]()
e, ima sad ono nesto ko karmin
pa se namazes i imas osjecaj da te pcela izujedala...
kao budu ti punija usta + se sjaju (to je valjda taj...burek efekat?)
znam, pofalila mi se tankousta sestra od tetke neki dan...
sve se putji i kaze; vidis da djeluje...
ne vidjeh nista...tj. nema promjene, ruku na srce, al reko djeluje...sta covjek da kaze...:naputjenismajli...
ma, nije SF...nego tekovine suvremene....nije medicina, vec ono nesto drugo...dje
ipak obavezan disklejmer...kako li se zove...![]()
Znači ako još sutra ne odem do apoteke besim se u letnjikovcu kod rampe...e, ima sad ono nesto ko karmin
pa se namazes i imas osjecaj da te pcela izujedala...
kao budu ti punija usta + se sjaju (to je valjda taj...burek efekat?)
znam, pofalila mi se tankousta sestra od tetke neki dan...
sve se putji i kaze; vidis da djeluje...
ne vidjeh nista...tj. nema promjene, ruku na srce, al reko djeluje...sta covjek da kaze...:naputjenismajli...
ma, nije SF...nego tekovine sAvremene....nije medicina, vec ono nesto drugo...dje
ipak obavezan disklejmer...kako li se zove...
edit; e, odo ja...procitah ono gore paaa...![]()
Znači ako još sutra ne odem do apoteke besim se u letnjikovcu kod rampe...
I sad bih trebala da smislim nešto vrcavo za malo mudo (ipak malo, missim toliko od brojaa jesam se nadala, leba mi) al mi skroz buđave ove "volim te" fore forumske..... biće i njemu posle staža od 6 godina, a kako je počeo od svetle budućnosti radničke ništa.....
![]()
Znači ako još sutra ne odem do apoteke besim se u letnjikovcu kod rampe...
I sad bih trebala da smislim nešto vrcavo za malo mudo (ipak malo, missim toliko od brojaa jesam se nadala, leba mi) al mi skroz buđave ove "volim te" fore forumske..... biće i njemu posle staža od 6 godina, a kako je počeo od svetle budućnosti radničke ništa.....
![]()
Majku mu... dokle dogurašmo..... možda se i udamu tome i jest caka; vise ne moras nista...smisljat...pricat...
samo kupis taj...karmin od gloginja i natakaris jeno dva tri sloja...![]()
Nema na odloženo, sad ili nikad! :ahhhhh:
Majku mu... dokle dogurašmo..... možda se i udam![]()
Ne zaboravi čarapu u ćegaA pa dobro.. Cek da napunim mob i eto me..
Majku mu... dokle dogurašmo..... možda se i udam![]()