Brajan Koen
Buduća legenda
- Poruka
- 39.756
hebi ga....izvin'te ljudi na mom ponasanju...al bolje ovo ,nego da postanem serijski ubica...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hebi ga....izvin'te ljudi na mom ponasanju...al bolje ovo ,nego da postanem serijski ubica...
Bolje, bolje...![]()
kakvo bi lepo bilo kad bi ljudi imali vise svog zivota...pa ih ne bi zabavljao jedino tudji
al to dodje ko humano delo...ko kad gladnom psetu das koru hleba![]()
nes' verovati ja pre neki dan kupila veknu hleba i dala jednom rasnom psu koji se izgubio...
a danas mi prisao decko na ulici i kaze--izvini jel imas da mi das neki dinar da kupim da jedem,gladan sam?
i ja mu dam 100 dinara...nisam mogla vise
nek srece nemam ako lazem sad i zahebavam se...
To je tuzno i mene sada taj detalj tvog zivota ne zabavlja..
samo ti prijatelju ruckaj...human sam ja covek
a valjda ce te i ta kriza identiteta tj pola proci brzo
nego nema nesto moderne pevacice u zadnje vreme![]()
kakvo bi lepo bilo kad bi ljudi imali vise svog zivota...pa ih ne bi zabavljao jedino tudji![]()
Mnogi bi to doživeli kao najgoru kaznu... belive it or not!al to dodje ko humano delo...ko kad gladnom psetu das koru hleba![]()
meni ne...ja lako nadjem zrtvu,kikikikikikikiki
Al, ona nema premca i njoj nisi doskocilameni ne...ja lako nadjem zrtvu,kikikikikikikiki
Al, ona nema premca i njoj nisi doskocila
Ti mislila onda da je napusis, a ona pet puta gora i lajavija od tebe
Lako ti je sa nama sto smo fini![]()
mislim da moderna pevačica ne upražnjava seks ni u jednom obliku, tako je reklamene banovali zato sto sam vise vredjala,a nju nista...morala sam novi nick da otvaram...
sigurno sad pushi nekom moderatoru k,da bi dobila bolji tretman...
a sta znate,mozda ga sad pushi meni
kikikiki
mislim da moderna pevačica ne upražnjava seks ni u jednom obliku, tako je rekla
nije lepo da je ogovaraš kad nije tu. sačekaj da se vrati pa joj onda reci. to je viteški
ja bi tako.
Baš si lepaEvo mene opet
![]()
Varijanta na Lezboland
našla još ovu
![]()