Slike forumashica i forumasha III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kakvo bi lepo bilo kad bi ljudi imali vise svog zivota...pa ih ne bi zabavljao jedino tudji :lol:
al to dodje ko humano delo...ko kad gladnom psetu das koru hleba :lol:

nes' verovati ja pre neki dan kupila veknu hleba i dala jednom rasnom psu koji se izgubio...
a danas mi prisao decko na ulici i kaze--izvini jel imas da mi das neki dinar da kupim da jedem,gladan sam?
i ja mu dam 100 dinara...nisam mogla vise

nek srece nemam ako lazem sad i zahebavam se...

To je tuzno i mene sada taj detalj tvog zivota ne zabavlja :(..

stooo??? osecaj je prelep...

ja volim i da kupim deci sladoled na ulici...svratim po dopunu i prilazi klinka,oce sladoled da kupi...gleda,oci na vrh glave,ima 50ak dinara,al prvo malo gleda one skuplje da uziva...
ja joj kazem---koji bi ti sladoled volela? ona pokaze neki skuplji...i ja joj kupim.
prvo me gleda,pruza mi onih 50 din gleda u sladoled koji drzi u ruci...ja joj kazem--pojedi posle taj od 50din.

joj,koji pogled imaju ta deca...zbog obicnog sladoleda..

kakvo bi lepo bilo kad bi ljudi imali vise svog zivota...pa ih ne bi zabavljao jedino tudji :lol:

Ma daj bre, znaš li ti koliko tu napora treba? Ko japansku baštu da gajiš, svakog dana puno rada, a sve lako može da se raspadne! I još kad vide komšije kako se raspalo i kako sam nesposoban, pa počnu da ogovaraju... Ovako lepo uzmam čips, zavalim se ispred ekrana i gledam kako se drugi bore, koprcaju i znoje, pa ih još zezam ako nešto pogreše! :mrgreen:
al to dodje ko humano delo...ko kad gladnom psetu das koru hleba :lol:
Mnogi bi to doživeli kao najgoru kaznu... belive it or not!

mene banovali zato sto sam vise vredjala,a nju nista...morala sam novi nick da otvaram...
sigurno sad pushi nekom moderatoru k,da bi dobila bolji tretman...
a sta znate,mozda ga sad pushi meni:zper::per:
kikikiki
mislim da moderna pevačica ne upražnjava seks ni u jednom obliku, tako je rekla :)
nije lepo da je ogovaraš kad nije tu. sačekaj da se vrati pa joj onda reci. to je viteški :D
ja bi tako.

Evo mene opet
6172_108454366019_545456019_2761436_6068801_n.jpg

Musave? :think:

Ja se izvinjavam na zlobnom komentaru ali, van erotskih fotografija ili kakvog umetničkog pokušaja, baš, ali baš ne volim da vidim na ženama ono što izgleda u najboljem slučaju kao evidentan trag požderanog bureka iz lokalne pekare u kojoj se maksimalno trude da, ne baš oduševe, ali svakako zasite kupce i konzumente.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back