gost 170484
Domaćin
- Poruka
- 3.207
extra!..........josh jedna od proshle godine sa nadom za lepshe od novog letovanja .........![]()

drzim fige za bolje letovanje!!!
ma neka ga bude samo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
extra!..........josh jedna od proshle godine sa nadom za lepshe od novog letovanja .........![]()
Budva, Herceg Novi
na javi moji snovi
![]()
Ja imam bolju kaznu za tebe...Ako ne budeš dobar, otfikariću ti dredove.....![]()
kambodzo kaku sikicu imash!![]()
Ne, nije bilo upućeno tebi već Superdamnglam....Sorry, pogreših lice u brzini...
Ljub da se iskupim...![]()
Zzivele nama ruske mesilice!
..........josh jedna od proshle godine sa nadom za lepshe od novog letovanja .........![]()
Mislio sam da si mladji.. Ako kazem lep si bice da se zahebavam..
..........josh jedna od proshle godine sa nadom za lepshe od novog letovanja .........![]()
kazzi mu da je lep kad jeste
.......i ja sam mislio ali me hebe izvod iz knjige rodjenih ........
evo gi, jos tri slikice i malo cu da se udaljim sa teme... osecam da sparam... sve smaram... idem da zivim svoj vasljivi zivot...
poz vama dobri ljudi, zelim vam srecu najvecu na svetu...![]()
volela bih da se puno stvari nije desilo.. ali jeste i sad sam jako tuzna...![]()
![]()
E pa duh je tu zar ne?![]()
evo gi, jos tri slikice i malo cu da se udaljim sa teme... osecam da sparam... sve smaram... idem da zivim svoj vasljivi zivot...
poz vama dobri ljudi, zelim vam srecu najvecu na svetu...![]()
volela bih da se puno stvari nije desilo.. ali jeste i sad sam jako tuzna...![]()
![]()
mah, dobro telo.......poshto me nahvaliste a i zbog vrucine evo josh jedne .........