Slike forumashica i forumasha III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Briše se spam...a ne samo vređanje i psovanje.....
I ne brini, sledeći put ću da ga uramim, pošto očigledno u tebi čuči novi Andrić...čim padaš u delirijum kad ti se obriše pisanije.....

ne padam u delirijum nego se pitam zasto mi brises post, ne vidim razlog, ne vidim da je moj post spam posto je po esenci moj post bio identican tvom.

al ajd sad, neka ti, ti si faktor...

p.s. nadam se da nemas vozacku

jok, ja sam humanista, brinem se za pesake i ostale sudeonike u saobracaju kad neko kalibra tvog umeca upravlja volanom kao sto upravlja ovim podforumom. :p

Kalibra mog umeća? Misliš "mog kalibra" ili "mog umeća"? Ne mogu da se kombinuju ova dva izraza.....
A što se mene kao moderatora tiče....proceduru znaš....ne dopada ti se...tuži me....

Izvini Kambi ali "parče" nije adekvatan kopliment za mene.....Znaš to i sam...Kao da sam parče mesa...Da si rekao "lepa si....slatka....zgodna"....šta god od toga, pa i nekako ali "parče".....:(

.........u mom kraju ceo tom opisa na zadatu temu staje u rech "parche " .............znachi da ne bi pisao o tebi dve stranice upotrebio sam skracenicu .............ali izvini ........ko razume shvatice .............pile je opasno PARCHE ..................:super:

Kalibra mog umeća? Misliš "mog kalibra" ili "mog umeća"? Ne mogu da se kombinuju ova dva izraza.....
A što se mene kao moderatora tiče....proceduru znaš....ne dopada ti se...tuži me....

da te tuzim komitetu?
nekako mi je bolje da ti kazem sta mislim.

sto ce reci sazeto - kao moderatorka gnjavis brate, gusis, osecaj za ferplej ti je nula.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back