- Poruka
- 4.490
Brajane i Anđo, dušo draga.....na pp pa tamo dogovarajte ko će koga i kako.....
Hoće li neko da kači fotke...hajde ljudi, deset strane, kristalno čist spam....
pa ja 3 okacila...nisi video-la
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
je li machko, sta sam ja drugacije rekao nego ti sad sto sam citirao pa je moj post otiso u djubre a tvoj stoji?
sta me brises koj moj?
misim, ajde bre...
dati mu kosku...Kako podmititi jedno pile da i ono "okači" fotku![]()
Kako podmititi jedno pile da i ono "okači" fotku![]()
....ja pokushao sa crvicem al ne pali ...........................ako ima neko koju glistu ......moz i upali .....
Nisi ti ništa drugačije rekao....ali eto...ja sam lepša.....![]()
pa sto si obrisala moj post?
sta je lepse je stvar ukusa, nikog nisam vredjao ni psovao.
E kad si ti počeo da mi kamčiš sliku, zadnje vreme došlo......![]()
........ja veoma zadovoljan onim shto sam video ,pa bi to zadovoljstvo podelio i sa ostalima .........moram reci da i pored bezobraznog ,britkog i kadkad bezobzirnog stava pile je jedno opasno parche ........![]()
........ja veoma zadovoljan onim shto sam video ,pa bi to zadovoljstvo podelio i sa ostalima .........moram reci da i pored bezobraznog ,britkog i kadkad bezobzirnog stava pile je jedno opasno pache ........![]()
Briše se spam...a ne samo vređanje i psovanje.....
I ne brini, sledeći put ću da ga uramim, pošto očigledno u tebi čuči novi Andrić...čim padaš u delirijum kad ti se obriše pisanije.....
ne padam u delirijum nego se pitam zasto mi brises post, ne vidim razlog, ne vidim da je moj post spam posto je po esenci moj post bio identican tvom.
al ajd sad, neka ti, ti si faktor...
p.s. nadam se da nemas vozacku
Pače, mislio je na pače![]()
jok, ja sam humanista, brinem se za pesake i ostale sudeonike u saobracaju kad neko kalibra tvog umeca upravlja volanom kao sto upravlja ovim podforumom.Što? Ti si čika policajac?![]()
........to kralju vadi me iz govana .........boze,boze ne mozesh je pohvaliti ..........![]()
jok, ja sam humanista, brinem se za pesake i ostale sudeonike u saobracaju kad neko kalibra tvog umeca upravlja volanom kao sto upravlja ovim podforumom.![]()
Izvini Kambi ali "parče" nije adekvatan kopliment za mene.....Znaš to i sam...Kao da sam parče mesa...Da si rekao "lepa si....slatka....zgodna"....šta god od toga, pa i nekako ali "parče".....![]()
jok, ja sam humanista, brinem se za pesake i ostale sudeonike u saobracaju kad neko kalibra tvog umeca upravlja volanom kao sto upravlja ovim podforumom.![]()
.........u mom kraju ceo tom opisa na zadatu temu staje u rech "parche " .............znachi da ne bi pisao o tebi dve stranice upotrebio sam skracenicu .............ali izvini ........ko razume shvatice .............pile je opasno PARCHE ..................![]()
Kalibra mog umeća? Misliš "mog kalibra" ili "mog umeća"? Ne mogu da se kombinuju ova dva izraza.....
A što se mene kao moderatora tiče....proceduru znaš....ne dopada ti se...tuži me....