markok323
Zainteresovan član
- Poruka
- 162
Nego, jel ovaj crnac Bushman? 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ma jok, vidiš da je ganc nov.Nego, jel ovaj crnac Bushan?![]()

mozda je bosanac![]()

mozda je bosanac![]()
mozda je bosanac![]()

pa ne morash da ih mrzish samo zato shto ti je maliAuuuuuu....vidim ja ovde nesto zavladala Obamomanija...nikad nisam voleo crnce...
ima se mozze seNa ovaj ili onaj način Happy napravi haos na Slikama![]()

i crnci na belkinje.. Mo i ja se lozzimo uzajamnouopste ne znam zasto se zene loze na crnce ? :-/

)Ja se ne stidim toga sto mi je maliI ne mrzim ih zbog toga... nego zato sto sam obican rasista
![]()

Salam aleykum

kad me zagrli i kazze you are gorgeous, istopim se koo kokoshka pred klanje..idi begaj bree...mislim prichaj shta oceshJa se ne stidim toga sto mi je maliI ne mrzim ih zbog toga... nego zato sto sam obican rasista
![]()

ma normalna si, al nisi uhvatila sveybt,ja nisam normalna...al ko ga yebbe.

![]()
ebiga ljudi zaljubili smo se shvatite, neje mi lako![]()
Pa tebi je izrasla druga glava!
Idi na aperaciju...pod hitno...

ni jedno ni drugo
Ја нисам баш сконтао, а мрско ми да листам уназад... јел' то неки са Универзијаде овоно или неки наш?![]()

Наравно ствар укусаMeni se ona svidja...stvar je ukusa...otkacena je riba totalno...po mom ukusu...
Е а кад би неко од нас рекао play with me baby имам тако неки осећај да бисте рекле бежи бре кретену шта се ложишja moram da dodam---bila sam i ja sa jednim strancem,al bio je belac...
kad mi kaze---play with me ,baby...i ja sam bila ko kokoska pred klanje...xa xa xa![]()
и смориле бисте се онда и не би вам више било ни до чега...