Slike forumashica i forumasha III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
evo josh jedna..i necu vishe da gnjavim..mislim ipak nije s foruma:))
fotografija0026.jpg

vidi ga niger na forumu:eek:... e nigeru nigeru, crni nigeru... :(:confused::sad2:

Ebi ga, nisam rasista mame mi, i inace ne dajem negativne komentare, ali kad vec nije na forumu...kapiram sto ne zna nece ga zaboleti :D Mozda je divan decko, ali ni meni se ne svidja kako izgleda, po zaliscima bih rekla da je sklon celavosti (vrlo neobicno za crnca) i deluje mi prilicno slabotelesno (opet vrlo neobicno za crnca, oni su poznati po svojoj, hmmm, muskulaturi:zper:). U svakom slucaju losiji primerak svoje rase. Sori Hepi, nista licno:cmok2:

E pa, Beclijo, to je zato sto si rasista. Sto se mene tice, ne bih imala nista protiv da spadnem na http://3.***************/_VDpqsK9LE60/RmRoMl_ShJI/AAAAAAAABnc/5BdyIZ434ko/s400/Denzel-Washington---Devil-in-a-Blue-Dress--C10101681.jpeg
A nesto sumnjam da bi se ti bunio da spadnes na
halle.jpg

Jednom sam u Grckoj na plazi snimila crnca koji je tako izgledao da mi je knedla u grlu zastala...bio je sa sincicem, mladi, zgodni, atletski gradjen tata sa malim crnim detencetom. Stalno sam zurila u njih, bili su savrseni. Uostalom, nije sve u izgledu, a rasizam ne odobravam

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back