Slike forumashica i forumasha III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovde treba samo pozitivne komentare ostavljati one neutralne i negativne treba da zadrzimo za sebe valjda, inace ce se neko uvrediti.

ja jednom to rekla, pa me popljuvali kako je "nekulturno cutati", sve je to bzv i tako, treba opljunuti
a, ja ne vidoh da je Hard pljuvao, ima gadnijih kometara ovde
mnogo gadnijih
covek rece da mu se ne svidja
kao sto i ja mogu da kazem "mala ima lepe crte lica, velike oke, prelepu kosu, ali j.bg meni se nimalo ne svidja, ne zraci mi poput Lavine i Parke i kafeholicarke, nije mi sexi poput Hepi i Cuce muce, nije prelepa poput LajtChilda-a"
ali, ja to necu reci, ja cu da ocutim, jer taka mi je priroda :lol:

ja jednom to rekla, pa me popljuvali kako je "nekulturno cutati", sve je to bzv i tako, treba opljunuti
mnogo gadnijih
kao sto i ja mogu da kazem "mala ima lepe crte lica, velike oke, prelepu kosu, ali j.bg meni se nimalo ne svidja, ne zraci mi poput Lavine i Parke i kafeholicarke, nije mi sexi poput Hepi i Cuce muce, nije prelepa poput LajtChilda-a"

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:
kako li bi bilo da progovoriš :think:

Naravno, ja sam uvek za to, zato i govorim sta god mi pade na pamet, ali... povodom teme fizickog izlgeda: zamisli neko ko je bas ruzan po tebi recimo stavi sliku zar bi trebalo da prokomentarises-e ruzan si do bola, ili da nista ne kazes... :think:

Sve ima svoje zbog čega i kako ;)
Nisam rekao da je ružna, već da mi se ne sviđa... nije moj tip ni likom ni delom.
Mlada dama dozvoljava sebi da se svakome ko joj se ne uvlači i ne misli slično, obraća na jako ružan način. Nekome drugom to ne bih rekao, ali 'obzirom da nemam trunke respekta prema njoj... opušteno pišem :)
Nadam se da sam bio dovoljno jasan i dosta o tome :)

mnogo gadnijih

Ma ne pricam ja o Hardu i o Supi uopste, nego me to asociralo na ono sto sam htela reci vezano za te komentare slika..

Sve ima svoje zbog čega i kako ;)
Nisam rekao da je ružna, već da mi se ne sviđa... nije moj tip ni likom ni delom.
Mlada dama dozvoljava sebi da se svakome ko joj se ne uvlači i ne misli slično, obraća na jako ružan način. Nekome drugom to ne bih rekao, ali 'obzirom da nemam trunke respekta prema njoj... opušteno pišem :)
Nadam se da sam bio dovoljno jasan i dosta o tome :)

Ne budi sad sujetan ne pricam o tebi nego uopsteno o komentarima..

ili da non stop pametuje kao neke ovde...
Ma sve je Ok, dok te neko ne vređa, a mnoge sebi dozvoljavaju svašta i dolaze kako bi nalazile žrtve za svađu i lečenje dnevnih frustracija :roll:
Bolje da sam cutala, kakva crna prasina, samo diskutujemo...a necu vise da spamujemo ovu temu glupostima.

Ma ako si, nema ništa loše u tome... samo pričamo, tj. pričali smo :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back