gost 170502
Veoma poznat
- Poruka
- 13.608
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma lepa si i uzivaju redu je, hard
reci mi da sam ružna
i završi
ne filozofiraj tu, s obzirom da, kao sekvoja od 150 godina, još to nisi naučio.

Jesi ljubomorna!?![]()
Briljiram
Ne Sally, treba iskazivati svoje mišljenje.

Ovde treba samo pozitivne komentare ostavljati one neutralne i negativne treba da zadrzimo za sebe valjda, inace ce se neko uvrediti.

ja jednom to rekla, pa me popljuvali kako je "nekulturno cutati", sve je to bzv i tako, treba opljunuti
a, ja ne vidoh da je Hard pljuvao, ima gadnijih kometara ovde
mnogo gadnijih
covek rece da mu se ne svidja
kao sto i ja mogu da kazem "mala ima lepe crte lica, velike oke, prelepu kosu, ali j.bg meni se nimalo ne svidja, ne zraci mi poput Lavine i Parke i kafeholicarke, nije mi sexi poput Hepi i Cuce muce, nije prelepa poput LajtChilda-a"
ali, ja to necu reci, ja cu da ocutim, jer taka mi je priroda![]()

Naravno, ja sam uvek za to, zato i govorim sta god mi pade na pamet, ali... povodom teme fizickog izlgeda: zamisli neko ko je bas ruzan po tebi recimo stavi sliku zar bi trebalo da prokomentarises-e ruzan si do bola, ili da nista ne kazes...![]()

ja jednom to rekla, pa me popljuvali kako je "nekulturno cutati", sve je to bzv i tako, treba opljunuti
a, ja ne vidoh da je Hard pljuvao, ima gadnijih kometara ovde
mnogo gadnijih
covek rece da mu se ne svidja
kao sto i ja mogu da kazem "mala ima lepe crte lica, velike oke, prelepu kosu, ali j.bg meni se nimalo ne svidja, ne zraci mi poput Lavine i Parke i kafeholicarke, nije mi sexi poput Hepi i Cuce muce, nije prelepa poput LajtChilda-a"
ali, ja to necu reci, ja cu da ocutim, jer taka mi je priroda![]()
Sve ima svoje zbog čega i kako
Nisam rekao da je ružna, već da mi se ne sviđa... nije moj tip ni likom ni delom.
Mlada dama dozvoljava sebi da se svakome ko joj se ne uvlači i ne misli slično, obraća na jako ružan način. Nekome drugom to ne bih rekao, ali 'obzirom da nemam trunke respekta prema njoj... opušteno pišem
Nadam se da sam bio dovoljno jasan i dosta o tome![]()
Ne budi sad sujetan ne pricam o tebi nego uopsteno o komentarima..

Jaoo bre Sally, pa i ja pričam uopšteno... samo na osnovu konkretnog tvog komentara nastalog posle mog, ja ti dajem objašnjenje.
Nema tu sujete niti zle namere, ko me poznaje... zna da nisam takav![]()
Ih pa sujetu imamo svi, i to nema veze sa zlobom...otkud poveza ta dva pojma?
Ne mislim da si zloban, sa zlobnicima ni ne komuniciram..

covek reko ne svidja mu se i ok,sta sada razglabate,bar je neko reko nesto drugo, nego
jao sto si lepa ,lepi ste,u cakana ...itd
Bravo rok,iskrenost je veoma lepa vrlina...

Ma sve je Ok, dok te neko ne vređa, a mnoge sebi dozvoljavaju svašta i dolaze kako bi nalazile žrtve za svađu i lečenje dnevnih frustracijaili da non stop pametuje kao neke ovde...
Bolje da sam cutala, kakva crna prasina, samo diskutujemo...a necu vise da spamujemo ovu temu glupostima.

)))
lepa ova linda cija li je)))
![]()
samo moja samo moja samo moja nisi

Свиђаш ми се...
Али то већ знаш...![]()

pravi smo hipici 
ja se svidjam dikiju,diki se svidja doktoru,doktor se svidja junetu...
peace&lovepravi smo hipici
![]()