Slike forumashica i forumasha III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e sve same mačke ribe itd
aj malo da se takmičimo ko je najveći drvoseča na forumu =)

Sad ćeš opet da skočiš da me napadaš i da mi mrzovoljiš kako nije moje da iznosim svoje mišljenje o tebi, ali ja mislim da vrlo lepo izgledaš i da treba malo više da ceniš svoj izgled. U svakom postu kukaš kako nisi lepa, kako ti je veliko dupe, kako su ti male sise, loša frizura... A sve to nije istina. Ako ne veruješ meni, izadji iz farmerki i stani pred ogledalo - samo će ti se kasti.
Ukratko - dobra si riba i nisi drvoseča. Utuvi to u tvoju lepu (i inače pametnu) glavicu.

srebrnoshal-1.jpg

A ti si ćero stvarno super! :super:
A bila bi još superija kad bi maaalko pojačala ishranu!

Sad ćeš opet da skočiš da me napadaš i da mi mrzovoljiš kako nije moje da iznosim svoje mišljenje o tebi, ali ja mislim da vrlo lepo izgledaš i da treba malo više da ceniš svoj izgled. U svakom postu kukaš kako nisi lepa, kako ti je veliko dupe, kako su ti male sise, loša frizura... A sve to nije istina. Ako ne veruješ meni, izadji iz farmerki i stani pred ogledalo - samo će ti se kasti.
Ukratko - dobra si riba i nisi drvoseča. Utuvi to u tvoju lepu (i inače pametnu) glavicu.
khm, mislim da se parka sali kad kaze da nije lepa..mislim da karikira sveopstu zahebanciju na racun forumasica..:rumenko:
u stari, mislim da je zabole zivo sta ko misli:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back