Slike forumaša

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne mogu.. probala sam i nikako mi ne ide... evo chak sam se i sa gucci sprijateljila ne bi li mi ona malo pomogla nekim savetima (rachunam isto razmishljate).... a ti nishta..... boli tebe uvo shto sam se ja 'vako izlomila.... :|
shta cju pero kad si opasan...? :shock: :|

livija:
ne mogu.. probala sam i nikako mi ne ide... evo chak sam se i sa gucci sprijateljila ne bi li mi ona malo pomogla nekim savetima (rachunam isto razmishljate).... a ti nishta..... boli tebe uvo shto sam se ja 'vako izlomila.... :|
shta cju pero kad si opasan...? :shock: :|
Nadji sebi neku drugu zanimaciju... neku drugu zrtvu... mozda ih sretnes u nekom ulazu od neke zgrade. :lol:
Otkaci se sta je tu tako tesko, a tvoje prijateljstvo samo lud covek moze da pozeli. I nemoj da vozas Guciku. Previse ozbiljno shvatate ovaj 4um... A ja sam previse zauzet da bih brbljao u nedogled neke virtualne price, pogotovo tog tipa kakve ti vodis...

Petar_Pan:
Nadji sebi neku drugu zanimaciju... neku drugu zrtvu... mozda ih sretnes u nekom ulazu od neke zgrade. :lol:
Otkaci se sta je tu tako tesko, a tvoje prijateljstvo samo lud covek moze da pozeli. I nemoj da vozas Guciku. Previse ozbiljno shvatate ovaj 4um... A ja sam previse zauzet da bih brbljao u nedogled neke virtualne price, pogotovo tog tipa kakve ti vodis...
Izvini ali mene ovde niko ne voza................. :-? :)

Petar_Pan:

da... ja bih volela da sam tako kao ti.. da ne dozhivljavam forum tako lichno....
tz eto.... ti si mi narochito drag.. nisu drugi forumashi ni slichni tebi.... bash onako odstupash.... zato te stalno svi i pominju.... nishta ja cju da chekam da ti poludish pa da mi pruzhish shansu..... pa shta bude... :-D

gucci_novosadjanka:
a daj bre pitaj alexa moram da prebacujem pa da se drndam.............sta me mucis, zar me toliko mrzis????????????? :) :) :) :)
Aj sutra kad mi se vrati gay drug on sve to zna pa ce on za mene poslati dve, tri! Moze?

jesi mu poslala na mail ili na pp? ajd ja to zato shto smo drugarice :D
dok ja navatam sashu.... Xmas.... samo stavi moju adresu namesto njegove i poshalji.. nisht' lakshe... :D
nemoj sad da zavlachish....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back