livija
Veoma poznat
- Poruka
- 12.265
nema sklonili smo... :-D
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A LIVIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAlivija:nema sklonili smo... :-D

Frozi, pozdravio te ZoltanEnfroz2891.:Ispravka,sada.15
@Banshi,netju nishta da kazem....tralalalalala...bila bi losha odbojkashica......zbog aerodinamiqe.![]()
livija:
Hvala,pozdravi i ti njega.Breaking:Frozi, pozdravio te Zoltan
Pa stvarno sada! Platio sam tvojoj kevi celu noc!Enfroz2891:..kazu nedostaje im Snezana..
Pa Livija imas bas neznu facu....................nikad ne bih rekla da sam se sa tobom prepucavala! :wink:krvolok:'eeeeebo te, brat Nikola i sestra Livija, zajedno i još tako gledaju, sa slike, k'o živi !!! :shock:
Nije to bila moja qeva nego tvoj tjale a patuljci su ti strichevi.....losha v.utra,losha v.utra, crkni danas,a moze i sutra.Breaking:Pa stvarno sada! Platio sam tvojoj kevi celu noc!
Jos ih orobila sina joj ebem...
Pa zato sto pocnesh da meshash polove i nickove, i onda ne znas pod kojim si ulogovan....Enfroz2891.:I shto je V U T R A cenzursana rech? :?

Pazljivo, jesi li siguran da je to ta licnost koju trebas da koristis pod ovim nick-om? Mozda si je zamenio sa onom drugom koju si koristio kako bi postavljao pitanja na LJ&S.....Enfroz2891.:Jedino shto mozesh da dobijesh narezano od mene......su tvoje vene.![]()
Hahahahahahahhaha.....krvolok:'eeeeebo te, brat Nikola i sestra Livija, zajedno i još tako gledaju, sa slike, k'o živi !!! :shock:
gucci_novosadjanka:Pa Livija imas bas neznu facu....................nikad ne bih rekla da sam se sa tobom prepucavala! :wink:

Ajde bre Livija jes' da sam daleko od njega al' u lez varijantu se jos nisam bacila...................javljam ti kad budem bila stvarno ocajna!Iivija:
osh sad to da me muvash?![]()

A yebiga.............mada ne verujem da cu ikada ocajavati............ima isuvise dobrih frajera kojima ne mogu da odolim........livija:a i onda je pitanje kako cju ti odgovoriti![]()
e ko bi reko,bas mi nije delovao takoIivija:e stvarno bobe... k'o andzhelchich.... kao da te raffaello izmislio....![]()