gucci_novosadjanka
Poznat
- Poruka
- 7.935
Sto bi bilo malo sutra.....................moze_bolje:@livija mmhm pa ti maco u avatru, samo bi ti da grebes... :-D
@gucci_novosadjanka thx, ako nije neka sala u smislu malo sutra... :-|
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto bi bilo malo sutra.....................moze_bolje:@livija mmhm pa ti maco u avatru, samo bi ti da grebes... :-D
moze_bolje:@livija mmhm pa ti maco u avatru, samo bi ti da grebes... :-D

...sanjaj slatke snove................................moze_bolje:8) ok then, svi su posteni dok se ne dokaze suprotno... see ya

Oces da kazes da nema sladjeg sna od mene?moze_bolje:hahaah, plavusha me zahebala...eeee
p.s.kako da te sanjam kad te nisam ni video :-?

livija:pa lepo si joj rekao...ja ti sad ne bih poslala sliq.... a ti gucci vidi shta cjesh.....![]()

moze_bolje:samo ti podmeci klipove....![]()
Tako se jedino i može, zbog gabarita, mada trebaju bolji auto i dosta benzina !!!Petar_Pan:Mene zaobidji u sirooooooooooooooookom luku...![]()
livija:
ja ti rekoh da sam poshtena....
evo bendzh cje da gantuje za moj karakter....

... napisa čovek, isključi komp, na trenutak ( da ne 'arči sate netaPetar_Pan:Nadji sebi neku drugu zanimaciju... neku drugu zrtvu... mozda ih sretnes u nekom ulazu od neke zgrade.![]()
Otkaci se sta je tu tako tesko, a tvoje prijateljstvo samo lud covek moze da pozeli. I nemoj da vozas Guciku. Previse ozbiljno shvatate ovaj 4um... A ja sam previse zauzet da bih brbljao u nedogled neke virtualne price, pogotovo tog tipa kakve ti vodis...
! ) i pridavi komšijinog petla, koji ga je ometao, u susednom dvorištu prigradskog naselja !!!
moze_bolje:e i to da vidim... dok on garantuje, ti se saginjes po novi klip...![]()

Kladim se i da si namestao nick-ove sebi, kako bi zaradio rep poene.Enfroz2891.:Hahahahahahahhaha.....
Zabavi me qlovnu,slovima za leka neispijenu dozu,
Koji su to nikovi josh ja u tvom ludom mozgu?
Banshe, ne znam da li citas, ali sve to sto on radi je da te kupuje svojim komplimentima.Enfroz2891.:Ispravka,sada.15
@Banshi,netju nishta da kazem....tralalalalala...bila bi losha odbojkashica......zbog aerodinamiqe.![]()
Dakle ja kao da pregledam sta ste pisali dok sam oprala kosu a ti se raspisaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa glava me zabolela.......................Breaking:Kladim se i da si namestao nick-ove sebi, kako bi zaradio rep poene.
Koje si ti govance.
Banshe, ne znam da li citas, ali sve to sto on radi je da te kupuje svojim komplimentima.
Svako ko je dosao na net i ostao duze je bio pomalo usamljen.
Ne znam kako izgledas, ne secam se, ali ovo njegovo sa 15 fotki je kao neka ogranicena verzija stardome-a.
On ti se predstavlja kao tvoj obozavaoc, a ti pomalo usamljena i zeljna paznje prihvatas, i zelis ostati dobra riba, a sta je dobra riba bez vernih fanova koji ce joj pisati mail podrke i pozude.
On je multi nekog od starijih korisnika krstarice, ne znam kog.
Frozen, enfroz, svi nikovi koje sada koristi, i koje je radnije koristio su izmisljotina nekog starijeg, koji bi da vas iskoristi.
Gledaj sad, on mozda nece ubiti nekoga od vas, ali kada bi ste mogli da birate, da se neko poigrava sa vama i navodi vas, i da znate kakvo je g0vno i odlucite da vam ne treba takav dil, sta bi odabrali?
Niste valjda toliko usamljeni?
Nikada necete videti sliku, zato sto je sliku vec nekome pokazao. I kada bi je ponovo zalepio ovde neke, mozda bi je neko prepoznao.
Ili je jednostavno masivno ruzan, ali da je samo to u pitanju, ne bi se ponasao ovako... ko ga zna. Decko je kapisla.
Mene ne zanima on, jedini razlog zbog kog se jos uvek raspravljam sa Dzingis Anusom je taj sto ne zelim da se poigrava sa vama , i taj sto ide na foru da mi potrosi vreme koje bih mogao istrositi na kucanje necega pametnijeg.
Mene nece dobiti, ali on ne igra fino, on mi namesta vas, chopor, i ja cu vas sve slomiti.
Ali ja to ne zelim, ne zelim nijednog od vas koji nije monstrum na svom zidu iznad kamina....
Ali aj, ako me ne slusate to je vasa stvar, bolece me, i pisacu negde jos nesto o tome, ali sta sad mogu, ako ste totalni debili pa ne vidite sta vam govorim vec ste odlucili deset godina u napred kako ce deset godina tih izgledati e pa jbg.
Samo deset minuta razmisljanja o ovome sto govorim trazim, na stranu sva antipatija koju mozda izazivam u vama, na stranu svi drugari koje sam vam uvredio i sva mrznja koju mozda gajite zato sto, eto, imam muda da napisem nesto sto mislim i jos da se branim kada 500 pedera skoci na moj vrat.
Na stranu to sto vam ne lizem bulje i govorim vam to sto mislim.
Samo deset minuta bez vase tvrdoglavosti i uljuljkanosti.
Umesto da napisete 5 'lol' postova, za tih deset minuta stavite prst na celo i upitajte se 'dal ovaj covek fantazira, il ima tu necega istinitog'
livija:
da... ja se ne saginjem.... ja sam opasna.... neko se uvek nadje da do'vati...![]()
Dakle sad neces dobiti ni................ne znam sta ne mogu da smislim a ne sliku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!moze_bolje:mmmm, ocu da kazem......q noc!![]()