Slike forumaša

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
?:
pod b)
dalje cu da cutim da ne budem dosadna mada sam vec ovim dodatkom dosadna ali mislila sam da zivish sam i da si zhuckast a ti si u stvari kod mame
ili nisi

Ma ne.. zivim kod babe, roditelji su me izbacili iz stana, kazu da sam propali student koji nicemu ne sluzi, a uz to je i odvratno depresivan. I tako... da bi ustedeli na svom raspolozenju resili su da me se otarase...

u kakvi surovi roditelji?
a baba je dobrichina
kako to :I
zezash bre tebe izbacili roditelji, onoj su roditelji neke poznate face, onaj mesar..svi ste bre sumnjivi

el oce tvoja baba i mene da primi obecavam neces me ni primetiti. ali kad sam ja odrzala rech
samo nemam para da joj placam ali lepo je kad nas je vise mozemo da se druzimo.

ma nisam ljubomorna shalim se malo

Da, vrlo su surovi... tata me i danas povremeno isprebija, tek da ne zaboravim ko je glavni.

Baba je dosadna, smorena i ne zna sta hoce... bilo bi vam odlicno. Zamisli tu jutarnju kafu... idila... Eto... primljena si, pod uslovom da ne rasipas perije po kuci... Mogli bismo da napravimo udruzenje smorenih i oskrnavljenih... gde bismo recimo plakali nad prokletom sudbinom svakim radnim danom po 1 do 2h u dogovoreno vreme... naravno, program bismo obogatili raznim drustvenim sadrzajima... ma bilo bi super...

ti nekom pushtas da te bije

e moze bas bih volela takvo udruzenje (a sta je onda krsta :) :) )

e vazi samo kazi gde da se uselim. mad anecu posto ocu sebi dakuvam
je l mogu da ponesem jedno kuvalo dakuvamkrompire

Ponesi... ovo nas je na izdahu... Da, ponesi i malo gotovine, da platimo struju, telefon nemamo, bojler ukljucujemo samo petkom, TV hvata samo RTS1 i 2, sto je sasvim dovoljno... i tako... sada malo prokisnjava, ali nadamo se lepsem vremenu (ne brini imamo novo korito)... I da znas neta nema, zaboravi na Krstu... baba je i adnim i mod...

:D Hej, porasla ti kosa...

P.S. Sad ću i ja da stavim neku drugu fotku... kad sam već na temi...kako izgleda čovek tj. ja, koji u cik zore ide da se slika za vizu nakon neprospavane noći...:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back