Snezna_kraljica
Domaćin
- Poruka
- 3.730
Marsiluzionista:hehe, uhvatio sam te pre (z)brisa.![]()
Ma, nesto me je zezalo za velicinu, evo je sad ta druga.
Smejem se samo kad me mama tera. Na ovoj sam isto mrtva ozbiljna
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Marsiluzionista:hehe, uhvatio sam te pre (z)brisa.![]()
mala_nish:snezna, imas lepu kosu i usta..bas bas.i zgodna si, majq mu...![]()
Kako bre netje? :shock:Snezna_kraljica:hvala!
nego...
frozene, pomagaj![]()
LePiaf me nece.......![]()
Da znas...frozen1982.:E vala kanarinac ce morati dosta ovde da objasnjava......onako lepa devojka a on se femka ko mlada.....C,C,C,....i to mi je hvala.....
"Javi se kad budes bila u prolazu"... A sve zato sto sam u Beogradu. Diskriminacija zbog mesta rodjenja!
Pa, zar ja ikad idem u Novi Sad... Dakle "Asta nunca, Snezna!" 
Aha. A jos on studira i fakultet za kojim ja patim...:shock:CaLiMeRo:E, ako profili ne lažu, Piaf i Snežna su rođeni istog dana...
Sudbina, or what? ;-)
Ubicu te, stvarno, zasto mom potencijalnom mladozenji ubacujes u glavu takve pogane ideje!cLick - OR - Die:Mozda i jeste sudbina.. Trojka u najavi![]()
:-PSnezna_kraljica:Da znas...![]()
Znas sta mi je rekao?"Javi se kad budes bila u prolazu"... A sve zato sto sam u Beogradu. Diskriminacija zbog mesta rodjenja!
Pa, zar ja ikad idem u Novi Sad... Dakle "Asta nunca, Snezna!"
![]()
Ljuba82:Аха...колегиница Банши ме прогања...дан и ноћ...:wink:
Wow, kakva mu je slika... :shock:Queen_:nije valjda jedina?![]()
Mislim, nakon ovakve slike u profilu, mmmmmm......
Super mu je slika. Deluje chvrsto i kao da ce svaki chas da upadne i razbije bandu terorista koji kuju planove protivu Krstarice 
AntunTun:aaaah corto...
Pa, jagodica je dugo u profilu drzala sliku, koliko se secam...cLick - OR - Die:btw.. Mislim da je od aktivnog zhenskog dela foruma Jagodica jedina kojoj nismo videli sliku

cLick - OR - Die:Ni ja neznam kako izgleda vecina.. ali tu manjinu sam nalepio na kolazh. Chak ni za ceo kolazh nisam imao slike pa sam od nekih devojaka koje su disciplinovano osvezhavale profile stavio po vi$e da popunim prostor
cLick - OR - Die:btw.. Mislim da je od aktivnog zhenskog dela foruma Jagodica jedina kojoj nismo videli sliku[/b]