Banshee
Buduća legenda
- Poruka
- 25.746
pa jagodica je imala neku sliku,davno jos..... glavu slikanu iz blizine,ali ja mislim da to nije bila ona :?
ili jeste....:shock:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislim da mene ima jedno 3-4 putacLick - OR - Die:Ni ja neznam kako izgleda vecina.. ali tu manjinu sam nalepio na kolazh. Chak ni za ceo kolazh nisam imao slike pa sam od nekih devojaka koje su disciplinovano osvezhavale profile stavio po vi$e da popunim prostor

Nije ona naravno bilaBanshee:pa jagodica je imala neku sliku,davno jos..... glavu slikanu iz blizine,ali ja mislim da to nije bila ona :?

Banshee:pa jagodica je imala neku sliku,davno jos..... glavu slikanu iz blizine,ali ja mislim da to nije bila ona :?

Queen_:nije valjda jedina?![]()
:wink:
:wink: (а стварно ме кида :-( ) ajde da se menjamo,dajem tri esperance za jednog dismisalaesperanca137:To je super ideja,mislim to za album.Cudo da to nisu vec uradili.Bio bi pravi hit![]()

8-) ...
Ma uplasio se kad si spomenula brak.....ti ga samo scepaj za taj zuti vratic kad odes u NS......lale su to.......yebes zivot ako on mora i prst da pomeri naglo.Snezna_kraljica:Da znas...![]()
Znas sta mi je rekao?"Javi se kad budes bila u prolazu"... A sve zato sto sam u Beogradu. Diskriminacija zbog mesta rodjenja!
Pa, zar ja ikad idem u Novi Sad... Dakle "Asta nunca, Snezna!"
![]()