Slike forumaša

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
snezna, imas lepu kosu i usta..bas bas.
2.gif
i zgodna si, majq mu...

frozen1982.:
E vala kanarinac ce morati dosta ovde da objasnjava......onako lepa devojka a on se femka ko mlada.....C,C,C,....i to mi je hvala.....
Da znas... :(
Znas sta mi je rekao? :cry: "Javi se kad budes bila u prolazu"... A sve zato sto sam u Beogradu. Diskriminacija zbog mesta rodjenja! :cry: Pa, zar ja ikad idem u Novi Sad... Dakle "Asta nunca, Snezna!" :cry:

Snezna_kraljica:
Da znas... :(
Znas sta mi je rekao? :cry: "Javi se kad budes bila u prolazu"... A sve zato sto sam u Beogradu. Diskriminacija zbog mesta rodjenja! :cry: Pa, zar ja ikad idem u Novi Sad... Dakle "Asta nunca, Snezna!" :cry:

ahahahaha..jao, bre novosadjani:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
vidi, oni su super, zivota mi..samo moras malo da ih poguras:lol: :lol: :lol:
e, sad ce zmajeve decje igre..pa ti lepo dodji, vodim tebe i dusana na secernu vunu..pa ondak nazoves i kazes-evo, ja u prolazu:D :D :D

Ako jednog dana budem imao svoj forum i privatni avion Ljuba82 ce mi biti obezbedjenje :) Super mu je slika. Deluje chvrsto i kao da ce svaki chas da upadne i razbije bandu terorista koji kuju planove protivu Krstarice :)

Kikica bi mogla da umesto kuce stavi svoju fotku u profil .

btw.. Mislim da je od aktivnog zhenskog dela foruma Jagodica jedina kojoj nismo videli sliku

AntunTun:

Antune nije lepo da histerichno postavlja$ slike koje znache samo tebi i opterecuje$ dialup korisnike i nas ostale sa slabom vezom. Sada svako da se napravi pametan da slika $pajz, terasu i kom$iluk preko puta pa da okachi. Stavljaj ih brate u profil pa nas obave$tavaj.
p.s. Mislim da ima$ neku temu na sva$tari gde kache slike dana i $ta vec, pa idi lepo tamo i iskazhi talenat :wink:

cLick - OR - Die:
Ni ja neznam kako izgleda vecina.. ali tu manjinu sam nalepio na kolazh. Chak ni za ceo kolazh nisam imao slike pa sam od nekih devojaka koje su disciplinovano osvezhavale profile stavio po vi$e da popunim prostor

Mislim da sam video taj kolaz na svastari... ili tako nesto... kako te samo nije mrzelo da sve to pakujes...
Ma... lica nisu ni bitna, bitan je sadrzaj, koji cesto zaostaje... osim retkih izuzetaka, nazalost malobrojnih...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back