D
DisMisaL
Gost
Ehm, javi kad se -skidaš-, da ovekovečimo taj trenutak (možda bi click mogao da napravi i fotosesiju?).
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DisMisaL:Ehm, javi kad se -skidaš-, da ovekovečimo taj trenutak (možda bi click mogao da napravi i fotosesiju?).

DisMisaL:Ehm, javi kad se -skidaš-, da ovekovečimo taj trenutak (možda bi click mogao da napravi i fotosesiju?).
cLick - OR - Die:Fri$ko... od sinoc..
CaLiMeRo:I Bog stvori Clicka. :wink:cLick - OR - Die:Fri$ko... od sinoc..
ops: bems:?:sad mi se jede meso :?
e ti nisi yorica ja sam mislila da si ti mala i debela...ok popunjena...
Zoricu si videla na nekom od onih roštilja, ti i ja se nismo nikad srele, zamenila si nas.
Meni su za tebe rekli: "Maša, luda, mala Maša, simpatična, uvek nsmejana, pegava."![]()
markyu:A da li želite slike lica ili polnih organa?
(Morao sam da se ponovo prijavim posto skoro dve godine nisam nista postovao i zaboravih sve)
:wink:markyu:Zeno s greskom mislim da ne govoris istinu, jer sudeći po tvojoj slici ti si žena bez greške.
ops: ali sve se da ispraviti 
markyu:Pregledao sam tvoje postove i mislim da nema nikakve greške.![]()
markyu:Ženo sa greškom.... nesmem više da gledam tvoje sličice, jer si jedna od najslađih i najmilijih žena koje sam video. Prosto zračiš nekom dobrom energijom.
markyu:U jednom trenutku sam joj najboljiii na svetu (npr. kad joj kupim bundu) a u drugom najgori
?:bems:?:sad mi se jede meso :?
e ti nisi yorica ja sam mislila da si ti mala i debela...ok popunjena...
Zoricu si videla na nekom od onih roštilja, ti i ja se nismo nikad srele, zamenila si nas.
Meni su za tebe rekli: "Maša, luda, mala Maša, simpatična, uvek nsmejana, pegava."![]()
da a ja pisem ruzno o njima tj o zorici ma nek crknu svi
markyu:Koliko dugo tvoj muž misli da nisi savršena? Mislim koliko godina

markyu:16 godina ..... auuuuu pa to mi zvuči kao cela večnost. Izvini hteo bih nešto da te pitam... Ti ne izgledaš starije od 20 do 25 ... kako je onda moguće da ste 16 godina zajedno?

huh stariji sam samo dve godine a ti izgledas kao devojčica u odnosu na mene. Mnogo me istroši žena.... Slabo me održava. Imaš li klince?