I
iluzionista
Gost
bems:Evo malo mesa u profilu.![]()
Hehe... Roshtiljche...
Ma, pusti meso, gde je ta salata. 
Ne, ozbiljno... Obicno posle mesa ide desert, zar ne?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bems:Evo malo mesa u profilu.![]()
Ma, pusti meso, gde je ta salata. 
iluzionista:Hehe... Roshtiljche...Ma, pusti meso, gde je ta salata.
Ne, ozbiljno... Obicno posle mesa ide desert, zar ne?![]()
cLick - OR - Die:storm cloud:Pa da. Može kod mene da nabavi... za male pare.![]()
![]()
![]()
za $aQ dinara.. a StormanaNego, hajde stavi neku slichicu gde ti se vidi VV (vitkina i visina) pa da i ja uzmem neke pare
![]()

No, ko gleda SOS mogao je da me vidi... 
cLick - OR - Die:Bravo crvenkapice.
Reci kuda ide taj put do bakine kucice pa da jedemo kolachice![]()
ops: Na plažu.
cLick - OR - Die:Da nije nudistichku plazhu? Da izfazoniram onda bikini zonu![]()

storm cloud:Ma jok, bre, kakav nudizam? :shock:cLick - OR - Die:Da nije nudistichku plazhu? Da izfazoniram onda bikini zonu![]()
storm cloud:Put vodi do palićke plaže, a ja vodim do one na kojoj si ti bio u petak.![]()
cLick - OR - Die:Mis'im.. prva misao o tebi mi je nudizam!.. ovaj.. Budizam htedoh reci.. hehe
cLick - OR - Die:Nalozhio sam se na $trand opako... I EXIT plazhica je bila super sa onim DJem i $ankom. Jel ima van EXITa ne$to na toj plazhici?

cLick - OR - Die:Hej Beamz.. Na slici nema ni gore ni dole, a znamo da su to u sredini samo fazoni i fore 8)
bems:iluzionista:Hehe... Roshtiljche...Ma, pusti meso, gde je ta salata.
Ne, ozbiljno... Obicno posle mesa ide desert, zar ne?![]()
Konsekventno.![]()
?:sad mi se jede meso :?
e ti nisi yorica ja sam mislila da si ti mala i debela...ok popunjena...
Hellen:Ево једна фришка фотка са мора, од пре две недеље.![]()
ops:bundeva:kao da su joj kolena malo plava...khmmm
Videla sam te... i pazi kad sam zapamtilailuzionista:Moracu i ja da updateujem slicicu. No, nisam builder ko Mare i drustvo, pa ne zurim sa tim. 8) hahaNo, ko gleda SOS mogao je da me vidi...
Lepo sam rekao plavusici da sam u zurbi da ne mogu da odgovaram na anketu... Ona mene pita: "Sta znaci biti moderan na plazi?" A ja je pogledah onako cudno i rekoh sebi: "Yebote... Ja se brinem sto sam ostavio upaljen sporet, a ona me pita o yebenom trendu..." I sta sad da joj odgovorim... Hm... Pa cutao sam (onako u soku) i onda mi je postavila podpitanje: "Mislim, sta je u trendu ovo sezone". Ja je pogledam jos cudnije i jos dublje zamislim kako vidim dim koji proviruje iz kuce na samo 100 metara odavde... I rekoh: "Pa... Ne bih bas rekao da se ovde preterano prate trendovi..."
I ona me popreko pogleda, a ja nastavih: "E, nisam ti ja najbolji sagovornik za tu temu... Nemoj molim te da me pustis. Izbrisi to."
I ona rece: "U redu..." i ode da gnjavi neku devojku na autobuskoj stanici.![]()
Kad eto, prekjuce pricah sa dobrim drugarom i ono kaze kako me je njegov kolega sa faksa video na SOSu... Katastrofa...![]()
A kad imas nesto pametno da kazes, onda ih nema nigde... Novinari...![]()
... Stvarno si lik... :? 
iluzionista:No, ko gleda SOS mogao je da me vidi...
Lepo sam rekao plavusici da sam u zurbi da ne mogu da odgovaram na anketu... Ona mene pita: "Sta znaci biti moderan na plazi?" A ja je pogledah onako cudno i rekoh sebi: "Yebote... Ja se brinem sto sam ostavio upaljen sporet, a ona me pita o yebenom trendu..." I sta sad da joj odgovorim... Hm... Pa cutao sam (onako u soku) i onda mi je postavila podpitanje: "Mislim, sta je u trendu ovo sezone". Ja je pogledam jos cudnije i jos dublje zamislim kako vidim dim koji proviruje iz kuce na samo 100 metara odavde... I rekoh: "Pa... Ne bih bas rekao da se ovde preterano prate trendovi..."
I ona me popreko pogleda, a ja nastavih: "E, nisam ti ja najbolji sagovornik za tu temu... Nemoj molim te da me pustis. Izbrisi to."
I ona rece: "U redu..." i ode da gnjavi neku devojku na autobuskoj stanici.![]()
Kad eto, prekjuce pricah sa dobrim drugarom i ono kaze kako me je njegov kolega sa faksa video na SOSu... Katastrofa...![]()
A kad imas nesto pametno da kazes, onda ih nema nigde... Novinari...![]()

clay_j:Videla sam te... i pazi kad sam zapamtila... Stvarno si lik... :?
![]()
Jos sam tada bio totalno zapusten... Jes' da sam skinuo koju kilu, ali sam pustio bradu i brkove...
Brada (i brkovi) je polako istancovana, a sutra idem da se sisnem. Iako sam nekad nosio dugu kosu, u poslednje vreme volim cesce da se sisam. Mozda je za to kriva slatka frizerka. 
dadap:Cuti dobro joj nisi rekao da zuris da ti ne izgori kuca, verovatno bi te onda i vise puta pustili...![]()
Inace, bar koliko cujem od onih koji su me videli, kazu da mi je dobro stajao taj "look".
Tako... Ma, dobro je i proslo. 8)iluzionista:HeheJos sam tada bio totalno zapusten... Jes' da sam skinuo koju kilu, ali sam pustio bradu i brkove...
Brada (i brkovi) je polako istancovana,

click:brkati.. kachi tu sliku
)...Calimero:Stvarno,
samo obećava i ništa.
Ajde, "bivši dečko",
da vidimo te brkove...![]()