Zena s greskom
Iskusan
- Poruka
- 5.712
Da.Devojcicu od 13 godina evo vidi sliku u profilu.A ti?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zena s greskom:Da.Devojcicu od 13 godina evo vidi sliku u profilu.A ti?
Zena s greskom:Da.Devojcicu od 13 godina evo vidi sliku u profilu.A ti?
?:pa koliko ti to imas godina kad ima 13 godina...ili te silovao teca
У улици Јована Цвијићаstorm cloud:
?:pa koliko ti to imas godina kad ima 13 godina...ili te silovao teca
cLick - OR - Die:?:pa koliko ti to imas godina kad ima 13 godina...ili te silovao teca
i $to stavlja ovu ped0filiju u profil.. greote

Ma pusti ih s.... Takvu glupost mogu da odvale samo neiživljeni klinci koji nemaju decu.Zena s greskom:cLick - OR - Die:?:pa koliko ti to imas godina kad ima 13 godina...ili te silovao teca
i $to stavlja ovu ped0filiju u profil.. greote
evo promenjena slicica i kakva pedofilija breeeee?![]()
markyu:Ma pusti ih s.... Takvu glupost mogu da odvale samo neiživljeni klinci koji nemaju decu.Zena s greskom:evo promenjena slicica i kakva pedofilija breeeee?cLick - OR - Die:i $to stavlja ovu ped0filiju u profil.. greote?:pa koliko ti to imas godina kad ima 13 godina...ili te silovao teca![]()
,ali priznaj da slu$a$ Michaela Jacksona i da si voleo Kolibrije
Rastu druga deca...markyu:У улици Јована Цвијићаstorm cloud:
cLick - OR - Die:markyu:Ma pusti ih s.... Takvu glupost mogu da odvale samo neiživljeni klinci koji nemaju decu.Zena s greskom:evo promenjena slicica i kakva pedofilija breeeee?cLick - OR - Die:i $to stavlja ovu ped0filiju u profil.. greote?:pa koliko ti to imas godina kad ima 13 godina...ili te silovao teca![]()
ljigo forumouvlakachka.. idi pa je te$i,ali priznaj da slu$a$ Michaela Jacksona i da si voleo Kolibrije
![]()
mackica ns:Rastu druga deca...markyu:У улици Јована Цвијићаstorm cloud:
Julian_Duranona:Vidi ga Princ!?!
Bas te nema, covece...
Tommy_V:Nova slika - ja sa kolegama iz Republikanske Armije u Dablinu... prosle godine.
Suzy:Tommy_V:Nova slika - ja sa kolegama iz Republikanske Armije u Dablinu... prosle godine.
Jaka ti slika....ajde na popravni...i zameni -to- sa slikom...ili odosmo i mi.... :?
Tommy_V:Suzy:Tommy_V:Nova slika - ja sa kolegama iz Republikanske Armije u Dablinu... prosle godine.
Jaka ti slika....ajde na popravni...i zameni -to- sa slikom...ili odosmo i mi.... :?
.... u vazduh.....