Buntovnik_Bez_Razloga
Veoma poznat
- Poruka
- 11.788
:shock:
Nema komentar!
Ostadoh bez teksta! 8)
Nema komentar!
Ostadoh bez teksta! 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aaa nema tudje slikeZena s greskom:E ova mi je omiljena slicica :wink:

cLick - OR - Die:Pop Mare ne brini! I dalje si No1 :wink:
Malo sam se igrao sa senkom i..
Pred vama je apstraktni 'muscle amplifier br.4'
bigsister:hmm... :? ovo je u stvari slika nekog losheg brushaltera koji je okachen na shtriku na terasi uz zalazak sunca... mozda je ipak gornji deo kupaceg kostima... :?cLick - OR - Die:Pop Mare ne brini! I dalje si No1 :wink:
bigsister:cLick - OR - Die:Pop Mare ne brini! I dalje si No1 :wink:
hmm... :? ovo je u stvari slika nekog losheg brushaltera koji je okachen na shtriku na terasi uz zalazak sunca... mozda je ipak gornji deo kupaceg kostima... :?

pa daj onda neku sa srazmernim senkama... a ne tu da se lazno predstavljash...cLick - OR - Die:vidim ja da se tebi prividjaju tu neki BrusHaltersi.. jo$ ako si iz lez-lobya pa da se izljubimo![]()
Znachi ni$ta od bruseva i gatja.. slika je originale, a senka je nesrazmerna jer nisam stajao pod pravim uglom. Zamislite ostale stvari kako su tek velike 8)
bigsister:pa daj onda neku sa srazmernim senkama... a ne tu da se lazno predstavljash...![]()
Hehe dobar si Click ali mnogo si bre naduvao ono rame nesto :wink:cLick - OR - Die:bigsister:pa daj onda neku sa srazmernim senkama... a ne tu da se lazno predstavljash...![]()
ma ko se lazhno preCtavlja! Ja sam jedini ovde na krsti koji ima stotinu dostupnih fotki na netu i to je veoma nezanimljivo. Ono sa senkom su bili retki trenuci misterije, umetnosti i erotike bRe![]()
p.s. da ne zaboravimo da sam jedini koji se obnazhio za forum Krstarice pa ti gledaj :wink:
POP Mare:Aaa nema tudje slikeZena s greskom:E ova mi je omiljena slicica :wink:![]()

POP Mare:Hehe dobar si Click ali mnogo si bre naduvao ono rame nesto :wink:
Obecao sam neke slike na temi o *inima pre EXITa, pa mozda i bude ukoliko cica-fotografica bude raspolozhena
ops: CIJA GOD DA JE GUZA ZA MEDALJU JE!Zena s greskom:POP Mare:Aaa nema tudje slikeZena s greskom:E ova mi je omiljena slicica :wink:![]()
Koje tudje slike??????![]()
antihrista:CIJA GOD DA JE GUZA ZA MEDALJU JE!Zena s greskom:POP Mare:Aaa nema tudje slikeZena s greskom:E ova mi je omiljena slicica :wink:![]()
:wink:antihrista:Molim ima na cemu :wink:
To je bilo za neverne Tome a sada vracam staru slicicu :wink:Zena s greskom:Cekam kuma:Otis'o na pecanje![]()
Ma nije na pecanje, nego u lov :wink:

Ma znam ja da si ti najbolja "riba" na forumu ionako i ovako ali ono nije tvoja slika... Mislim glavna fora je registracija motora :wink:Zena s greskom:POP Mare:Aaa nema tudje slikeZena s greskom:E ova mi je omiljena slicica :wink:![]()
POP Mare:Ma znam ja da si ti najbolja "riba"Zena s greskom:POP Mare:Aaa nema tudje slikeZena s greskom:E ova mi je omiljena slicica :wink:![]()
![]()
![]()
na forumu ionako i ovako ali ono nije tvoja slika... Mislim glavna fora je registracija motora :wink: