Slike forumaša

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ej, Queen, tako se i Calimero ispalila :lol:
Otkud meni duga kosa, nisam je imala od 16-te :mrgreen:

i nije crna nego zelenkasto smeđa :cool:

btw. Banshee izgleda ko Vinona Rajder
pošto su je uhvatili u krađi
pa se stidi :D

galaksijo
imam ja iSTOG ISTACKOG takvog mačka
zove se miško

lepa ti sisa i kuk :wink:

cLick - OR - Die:
Banshee:
evo je,iskopala sam je iz dubine kompjutera da ne stavljam uvek istu.jes' da je proslogodisnja i letnja,ali ista sam,a i onako ne volim da stavljam zimske slike.
inace,ja sam ova bez siski,u crnom dzemperu. :D

Fino fino.. mnogo me podseca$ na neku devojku..
Nego.. Otkud ti u dzemperu na plazhi? Devojci pored kanda nije zima?

a jel podsecam? :shock: :lol:
ja u dzemperu jer je septembar u andaluziji cudan -danju 40 stepeni a nocu hladno(inace to je slikano uvece) ...a mozda je to samo zbog moje zimogrozljivosti. :roll: :lol:

Banshee:
Betty:
btw. Banshee izgleda ko Vinona Rajder
pošto su je uhvatili u krađi
pa se stidi :D
:lol: :lol: :lol:
e,ovo prvi put cujem. :D :lol:

naravno da prvi put chuje$! Betty je poznata po tome $to mora da izmi$lja... to joj je posao (pi$e valjda za neke novine)

Otkad nisam chuo za Vinonu.. secam se one "Kradje tek da mi se nadje", a to je bilo pre 5 godina.

A lichi$ mi na neku Milanku (devojka iz Milana - IT)

cLick - OR - Die:
naravno da prvi put chuje$! Betty je poznata po tome $to mora da izmi$lja... to joj je posao (pi$e valjda za neke novine)

Otkad nisam chuo za Vinonu.. secam se one "Kradje tek da mi se nadje", a to je bilo pre 5 godina.

A lichi$ mi na neku Milanku (devojka iz Milana - IT)

hehe...jedina veza sa milanom mi je sto mi je baba italijanka. :lol:

Betty:
Klik, aj me optimizuj jedared :wink:

Mogla bi jedna optimizacija iz Bodruma da padne.. ne bi to bilo tako lo$e, a i ne kazhe se dzaba "Koga cLick optimizuje, ni gigabajt mu nece te$ko pasti" '-)

btw.. vi$e mi se svidja ona BW Calimerkina fotka od ove nove. Nekako su mi te nabrekle i neprirodno crvene usne vec vidjen fazon, a i bolje joj stoji anfas nego profil

?:
el milsoh decko

e cali je l se oblacish onako poslovno, elegantno ali nekako ndiskretno, malo boja

moram i ja da diplomiram izgleda
ex-dečko. poslednji dečko... bože, to zvuči kao poslednji mohikanac.

nosim malo boja, da. ali ne elegantno. farmerke i maje uglavnom. samo da je udobno. što pitaš? :roll:

ajd diplomiraj, pa da te zaposlimo. :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back