bigsister
Domaćin
- Poruka
- 3.890
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
POP Mare:Ako je tvoja slika, svaka cast... Bas mi je drago sto ima jos neko slican meni na forumu :wink:zokij:Evo i mene!!!
Sto se smejesVragolasta Amfibija:POP Mare:Ako je tvoja slika, svaka cast... Bas mi je drago sto ima jos neko slican meni na forumu :wink:zokij:Evo i mene!!!
hahahah...similis simili gaudet !!!!
bigsister:

bigsister:hvala ti na savetima...![]()
antihrista:pa zar nije jasno sto je "izgrebala facu"? zena je jednostavno felericnaQueen_:Felerična:Pa ja narafski........![]()
:wink:
Što si onako "izgrebala" facu? Predstavi se u svoj lepoti:wink:
ko me je video o n zna :wink:
antihrista:e felericna nadam se da je jasno da sam se salila abaut felera.tvoj nik je sasvim kul
antihrista:e pa zbog te fotke sam i komentarisala lol
antihrista:wow ti si tako lepa!
ops:
ops: evo ti sad i jedna slika kao crnka, posto je to izgleda moj feler da stalno menjam boju kose ili je to mozda moja greska :wink: ma nemam pojma skroz sam se izgubila :shock:
Zena s greskom:antihrista:wow ti si tako lepa!
Hvala tiops:
ops: evo ti sad i jedna slika kao crnka, posto je to izgleda moj feler da stalno menjam boju kose ili je to mozda moja greska :wink: ma nemam pojma skroz sam se izgubila :shock:

Queen_:Felerična, jel plavuša varijanta sadašnja varijanta ?

Felerična:antihrista:pa zar nije jasno sto je "izgrebala facu"? zena je jednostavno felericnaQueen_:Felerična:Pa ja narafski........![]()
:wink:
Što si onako "izgrebala" facu? Predstavi se u svoj lepoti:wink:
Ma nije moj feler na licuko me je video o n zna :wink:

Cekam kuma:Otis'o na pecanje![]()