Slike forumaša

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa secam se te veceri..bilo je nesto kasno ....ma daj...podvaljak,ja mislim da ti lazes i da si skroman i da nemas samo kontrou (nad podvaljkom )kad ga pustas tako da te maltretira :P

random_cloud_form:
pa dobro jel ima neko sliku od tasicke?
da je i ja vidim.

banshee a ti bi mogla umesto ove sa shalom neku sa plaze da stavis, ne zbog mene, nego da ovi deckici sa SM malo pare oci

:lol: no can do. :lol:
sad je sezona salova i ima da gledate moj novi sal :D :D
a za plazu cete sacekati tamo negde do jula-avgusta :lol: ipak,ne verujem da ce i to biti da neko pari oci...ja sam fina i sramezljiva :mrgreen:

a tasicka je stvarno slatka.;) secam se neke slike od ranije.

:lol:
u ruci drzim nogu.
moju naravno.
a noga mi je u farmerkama. a mozda vire i martinke,cek da vidim....
ne....ne vire...valjda :lol:

sto nikako ne znaci da u drugoj ruci nema flasa irisha umotana (ili ne) u teksas jaknicu :lol: :razz:

a sramota me nego sta...eto ispade da sam ja bog zna sta kacila....sad sam se posramila i sutra ujutru idem da se zamonasim da me vise nikad ne vidite... :sad:

Banshee:
:lol:
u ruci drzim nogu.
moju naravno.
a noga mi je u farmerkama. a mozda vire i martinke,cek da vidim....
ne....ne vire...valjda :lol:

sto nikako ne znaci da u drugoj ruci nema flasa irisha umotana (ili ne) u teksas jaknicu :lol: :razz:

a sramota me nego sta...eto ispade da sam ja bog zna sta kacila....sad sam se posramila i sutra ujutru idem da se zamonasim da me vise nikad ne vidite... :sad:

Da se zamonašiš sa irishem u ruci? :roll: Mislim da to baš ne ide tako. :lol:

Artinve:
satvi onu sliku sa plaze, pre nego sto odes :P
pa ne znam koja je to slika a i nije red da buducu casnu sestru svi gledaju na slici sa plaze :lol:

@iluzionista: ma moze i sa irish-em da se zamonasi.zato i idem...da sperem sve grehe sa sebe dok jos ima vremena... a i da naucim da strikam i vezem da imam od cega sutra da zivim :lol:

ne znam da li ce mi oprostiti sve ovo bogohuljenje po forumu :(
ali nema veze,necu ja u njegov manastir :mrgreen:

a kada se zamonasim stavicu novu sliku u onoj crnoj haljini i sa uredno pokupljenom kosom.pod uslovom da mi dozvole da koristim naprednu tehnologiju :lol: digitalne i tako to...

eto,imaces cast da ti istrikam prvi dzemper i par vunenih carapa besplatno :D cim naucim.

Uh banshee dusho, i ja bih se najezio, ovaj iluzionista ostavlja utisak coveka koji puno zna....

Garant ima pozamashnu foto kolekciju forumasica.

Kad bolje razmislim, ma kakvu kolekciju, zvuci kao neko ko ima citav tajni sobicak.
Tu su mu po zidovima izlepljene fotke forumasica, datoteke sa foruma, podaci o svakoj, metri isprintanih tema, totalna predanost...
E a svi koji ga znaju rekli bi da je sasvim ok, fin mladic. ccc, isprati lepo devojku kuci, a onda daljinskim otvori tajnu pregradu u zidu i eto njega na forumu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back