gost 410191
elita
- Poruka
- 27.982
Ovo je mogo samo Sebastian da postavi 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali ovde nije tako jer se mogu i komentarisati slike. Bice ovo dobra tema.ako mi se od nečega serre to su teme gde se samo kače slike sa neta.. i onda mi se zgadi ceo pdf, kao što mi se zgadila svaštara..
Probao oba - klasicni tvrdi sportski auti, razocarao bi se..
Razocarao bih se? Sto tacno, slobodno idi malo vise u detalje da znam sta je u pitanju
Pa vidi, nevezano za motor, Lancer je kategorija A3, a ne A6. Inace ovde se ''sestica'' smatra dosta sexy autom, vole ga i muskarci i zene, svako iz svojih razloga.![]()
Pa vidi, nevezano za motor, Lancer je kategorija A3, a ne A6. Inace ovde se ''sestica'' smatra dosta sexy autom, vole ga i muskarci i zene, svako iz svojih razloga.![]()
Da, Mercedes deluje malo previse ozbiljno. Nego da vidimo sta narod jos ume da smisli:Da, čak ni mercedes za sada ne može da parira Bmw-u .
Moze i slike motora, aviona, bajseva, helikoptera, podmornica...
Nemojte samo da kacite Cepeline![]()
ako mi se od nečega serre to su teme gde se samo kače slike sa neta.. i onda mi se zgadi ceo pdf, kao što mi se zgadila svaštara..
Moze i slike motora, aviona, bajseva, helikoptera, podmornica...
Nemojte samo da kacite Cepeline![]()
Ovo je mogo samo Sebastian da postavi![]()
Ja sam pomislila da je ova tema za one koji su sex probali u nekom od ovih prevoznih sredstava![]()
Ja sam pomislila da je ova tema za one koji su sex probali u nekom od ovih prevoznih sredstava![]()
Mozemo i tako:
![]()
Nije ovo slika mog nekadasnjeg auta (ovu sam nasumice uzeo s neta), ali sam imao takav i prvo dete smo zgotovili bas u njemu. Valjda smo ga zato i jako voleli.![]()
Ovaj Jugo budi uspomene.
![]()
Ovo gore je cuveni opelov model- Askona..Kad je trebala izaci nova insignia, hteli su da vrate ime askona ili rekordMozemo i tako:
![]()
Nije ovo slika mog nekadasnjeg auta (ovu sam nasumice uzeo s neta), ali sam imao takav i prvo dete smo zgotovili bas u njemu. Valjda smo ga zato i jako voleli.![]()