Slike automobila / kamiona / brodova / vozova / koji vas asociraju na ljubav ili sex

ako mi se od nečega serre to su teme gde se samo kače slike sa neta.. i onda mi se zgadi ceo pdf, kao što mi se zgadila svaštara..
Ali ovde nije tako jer se mogu i komentarisati slike. Bice ovo dobra tema. :)

nextnature_car.jpg

Razocarao bih se? Sto tacno, slobodno idi malo vise u detalje da znam sta je u pitanju

Ne znam koliko iskustva imas sa sportskim autima C klase (ova dva sa slike) ali nista tu specijalno nema sto moze da te odusevi osim poprilicna kolicina snage. Osim toga, jako su tvrdi i neudobni, i nimalo nije merak voziti ih u regularnom saobracaju.
Recimo, pre podne sam vozio Lancer Evo 7, a popodne seo u Audi A6 3.0 sport...ma to nije za poredjenje. Audi je i za jurnjavu i za laganicu i udoban, i sexy....ma sve. Lancer Evo je samo za jurnjavu.
Moj licni utisak.

Pa vidi, nevezano za motor, Lancer je kategorija A3, a ne A6. Inace ovde se ''sestica'' smatra dosta sexy autom, vole ga i muskarci i zene, svako iz svojih razloga. :lol:

Ja kako sam otisao kategoriju gore ne mogu da se vratim :D
Posle Bmw X5 sport ili X6 ili klasično dobre sportske petice nekako mi audi ne budi tu draz kao Bmw...

- - - - - - - - - -

Pa vidi, nevezano za motor, Lancer je kategorija A3, a ne A6. Inace ovde se ''sestica'' smatra dosta sexy autom, vole ga i muskarci i zene, svako iz svojih razloga. :lol:

Da, po gabaritima, ali ako se dobro secam, Lancer Evo ima vise konja od ovog A6, a kolega forumas je okacio bas Lancer Evo na fotki, pa zato moj komentar. Nije mi Evo nimalo sexy niti me je impresionirao, a kao klinac se jesam bas na njega lozio.

---------------

Sad u firmi imam BMW M5 relativno nov (2 god star) i slazem se - nema poredjenja sa audijem :)

ako mi se od nečega serre to su teme gde se samo kače slike sa neta.. i onda mi se zgadi ceo pdf, kao što mi se zgadila svaštara..

:lol: Што бре, па морају људи нечим да се занимају, од ових педесетак никова на форуму качиће бар половина. Прошло је време пискарања, нема више дискусија и паметовања по форуму. :)

Ovo je mogo samo Sebastian da postavi :hahaha:

Sta bre, vidis da se trudim da budem dobar moderator:rumenko:
Evo ti :p

- - - - - - - - - -

Ja sam pomislila da je ova tema za one koji su sex probali u nekom od ovih prevoznih sredstava :lol:

To cemo kasnije, prvo da vidimo ko cemu stremi:lol: Ja bih u cepelinu:rumenko:

Ovaj Jugo budi uspomene.

hbAAZdd.jpg

Mozemo i tako:

opel-ascona-sedan-1984.jpg

Nije ovo slika mog nekadasnjeg auta (ovu sam nasumice uzeo s neta), ali sam imao takav i prvo dete smo zgotovili bas u njemu. Valjda smo ga zato i jako voleli. :heart:
Ovo gore je cuveni opelov model- Askona..Kad je trebala izaci nova insignia, hteli su da vrate ime askona ili rekord:)
Yugo u svima budi uspomene, bio je to korektan auto za svoje vreme..

Back