Slikari

Spock:
Uf, znam jedan bracni par slikari...pih ne bi ni nju ni njega...dosaaaaadniiiii suuuuu....

To je zato što su u braku, kako ne kapiraš... priznaj da bi ostala nasamo s njenim mužem kako bi on slikao tvoj akt... napolju je vrućina, a vas dvoje sami i goli u sobi... dok on slika, primećuješ da mu napetost u međunožju raste, a i tebi se nešto meškolji u donjem stomaku... gledate se sve češće pohotno, dok on ne poludi, baci četkicu i boje i natakne te dobrano na svoj veliki umetnički ****... napuni te kao sarmu i strmoglavi se sa kreveta... i kaže ti onako znojav, dok pali cigaretu na podu: "Da Vinčijev kod... to ti je isto što i Zlatni presek, časna reč... treba Gral potražiti u Zlatnom preseku... 1:1,618.... da, da..." (time ti je otvoreno dao do znanja da mu je procep tvoje vlažne vagine dao nadahnuće da otkrije alhemičarsku Tajnu). 8-)

Zbog ovakvih kao sto si ti,ljudi ne vole slikare....koji si ti mediokritet pa to je nevidjeno..."Da Vincijev kod" na podu...buahahahahhaaaa.....
..."zlatni presek"......ma samo kada ti nama baratas terminima.......

Spock , molim te razmisli o "njenom muzu"...ako ni zbog cega a ono zbog "alhemije".....

DjuraMornar:
Zbog ovakvih kao sto si ti,ljudi ne vole slikare....koji si ti mediokritet pa to je nevidjeno..."Da Vincijev kod" na podu...buahahahahhaaaa.....
..."zlatni presek"......ma samo kada ti nama baratas terminima.......

Spock , molim te razmisli o "njenom muzu"...ako ni zbog cega a ono zbog "alhemije".....

Mislim da je glupo što me vređaš, jer nema razloga. Mogao bih ti uzvratiti tako žestoko, ali nema razloga. Jadna si. Šta da se radi... Nek ti se Gospod smiluje i nađe ti neki qrčić... :lol:

Zmaj_Svevlad:
To je zato što su u braku, kako ne kapiraš... priznaj da bi ostala nasamo s njenim mužem kako bi on slikao tvoj akt... napolju je vrućina, a vas dvoje sami i goli u sobi... dok on slika, primećuješ da mu napetost u međunožju raste, a i tebi se nešto meškolji u donjem stomaku... gledate se sve češće pohotno, dok on ne poludi, baci četkicu i boje i natakne te dobrano na svoj veliki umetnički ****... napuni te kao sarmu i strmoglavi se sa kreveta... i kaže ti onako znojav, dok pali cigaretu na podu: "Da Vinčijev kod... to ti je isto što i Zlatni presek, časna reč... treba Gral potražiti u Zlatnom preseku... 1:1,618.... da, da..." (time ti je otvoreno dao do znanja da mu je procep tvoje vlažne vagine dao nadahnuće da otkrije alhemičarsku Tajnu). 8-)
Evo priznajem...al sam se napalila sad...dobar ti scenario, narocito onaj deo gde me napuni ko sarmu...mmmmmm....punjenje....i da ne prica nista posle....

Zmaj_Svevlad:
Zanima me šta misle devojke o slikarima kao ljubavnicima? 8)

De si Sveki! Za slikare ne znam,ali sam bas imala neki dogovor sa jednim mladjanim fotografom da me slika u nekoj sumi i mogu ti reci svasta mi je palo na pamet....ali smo se u medjuvremenu podzapali pa je dogovor pao u vodu,a meni je jos uvek padalo na pamet.... :D

Nina_20:
De si Sveki! Za slikare ne znam,ali sam bas imala neki dogovor sa jednim mladjanim fotografom da me slika u nekoj sumi i mogu ti reci svasta mi je palo na pamet....ali smo se u medjuvremenu podzapali pa je dogovor pao u vodu,a meni je jos uvek padalo na pamet.... :D

Eto, to ti je zato što voliš da se prepireš... ako se i dalje budeš prepirala, slabo će te neko ubosti.... 8-)

bio je jedan profesor fotografije kod mene u skoli....... qq..... umalo veru nisam promenila....
i josh jedan predavao crtanje i slikanje........ ima bash UMETNIKA........

Zmaj_Svevlad:
Ma hajde... malo jesi, priznaj... malo... pa vidi se to iz postova, čoveče... nemoj da se ljutiš na mene, nemaš razloga... shvati, nema tu "niskih udaraca"... ovo je net... ovo je net... 8)

E, a zašto ti baš TOOOLIKO želiš da se neko ljuti na tebe??? :shock:

Back