Slikari

znam jednu
koja imam 44g i nikada se nije udavala
jako kruta osoba
zatvorena u svoj svet...............meni jako cudna

a opet
znam momka koji radi u Art muzeju ...uh kako je opicen i drustven

tako da ne mogu da sudim o njima ....;)

Tacno ,nemam.Mogu samo da dodjem do tog zakljucka na osnovu njegovih ranijih postova ,gde je u par navrata rekao a mozda se ni ne seca sta radi......Mada mozda sam ja nesto "previdela"....
A vidim i "stalan "je gost na pod forumu "likova umetnost"....mislim malo je cudno ,priznaces....
Ni to naravno nije merilo ....
Slikar je neko ko nema bas puno vremena za sve ono o cemu je Svevlad sve ovo vreme pricao.....ako je zaista SLIKAR i umetnik a nije u nekoj "tranziciji"....ne bih rekla ,vidim da ima poprilicno postova ovde....Ako je Svevlad zavrsio Akademiju ,to ga i dalje ne cini slikarem, sve dok on to zaista nije ,svim svojim bicem ,dok tome nije posvecen i time se ne bavi.
Svevlade ,koliko slika i crteza imas....koliko izlaganja. iza sebe...?
ma sve je ovo smesno...jer ce Svevlad sada pustiti masti an volju kako bi meni odgovorio ,kao sto je uostalom to cinio i do sada....

Ne zudim ja za tim da me vole Depresivna...vise od svega volim da kazem sta mislim....svidelo se to nekom ili ne.....Do sada se nisam ukljucivala u Svevladove "debate"....ali kada sam ovo videla ,mslim pres..ao ga je....

DjuraMornar:
Jel? Izlagao je u Nemackoj pa ste se sreli ? ;) vazi......Nebitan je u zivotu.... Cao.
Djuro stvarno me frapirash...da li je on izlagao u Nemackoj ili sam ja mozda nekad u zivotu bila u Beogradu je bash nebitno...u svakom slucaju znam ga dugo...i ti si mogla da imash srecu da ga upoznash....imash josh u stvari,voli on tako prgave devojke :wink: :D

Ma nisam ja to rekla zbog toga ....naravno da ste se mogli bilo gde sresti...ali ono kontam on kao slikar valjda je izlagao negde "vani".....mislim valjda nije samo prorok u svom selu ;)
Ali nema veze....mozda on voli "prgave" ali ja ne volim "slikare ".....tada uvek imam osecaj da je u pitanju incest ......veruj mi nas dvoje nikada...;)

Depresivna, hvala ti na lepim rečima... lepo je kad neka žestoka dama, poput tebe, stane iza mene, čak i kada se to kosi s nekim mojim ubeđenjima... ali, znaš i sama da me nikada nije bilo briga šta misli ko o meni od forumaša, bez obzira gde to bilo, tako da im ne moraš previše govoriti o meni... u svakom slučaju s tobom bi bilo lepo opljačkati draguljarnicu i potom voditi ljubav na nekoj divljoj plaži...

Zmaj_Svevlad:
Zanima me šta misle devojke o slikarima kao ljubavnicima? 8)
Pojma nemam.
Poznajem jednu porodicu slikara / filozofa. Lepi, produhovljeni ljudi sa srećnim ljubavnim i porodičnim pričama.
I stanovala sam sa jednom slikarkom.
Egocentrik i malograđanka, plus blagi alkos, ta odbija muškarce brzinom zvuka. I godinama tako.

depresivna:
Djuro stvarno me frapirash...da li je on izlagao u Nemackoj ili sam ja mozda nekad u zivotu bila u Beogradu je bash nebitno...u svakom slucaju znam ga dugo...i ti si mogla da imash srecu da ga upoznash....imash josh u stvari,voli on tako prgave devojke :wink: :D

Nemoj da joj daješ lažnu nadu, Deps... 8-)

Zmaj_Svevlad:
Depresivna, hvala ti na lepim rečima... lepo je kad neka žestoka dama, poput tebe, stane iza mene, čak i kada se to kosi s nekim mojim ubeđenjima... ali, znaš i sama da me nikada nije bilo briga šta misli ko o meni od forumaša, bez obzira gde to bilo, tako da im ne moraš previše govoriti o meni... u svakom slučaju s tobom bi bilo lepo opljačkati draguljarnicu i potom voditi ljubav na nekoj divljoj plaži...
Ja bih sa tobom i u bunkeru,maskirani u Adolfa i Evu... ;-) 8-) :-D
Nema na chemu Sveki,chast mi je 8-)

Back