Zmaj_Svevlad
Zainteresovan član
- Poruka
- 360
depresivna:Samo da pozdravim najveceg jebaca medju slikarima a i shireKako si Sveki Zmajevicu,sta ima?
![]()
Zdravo Deps, kako si? :-D
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
depresivna:Samo da pozdravim najveceg jebaca medju slikarima a i shireKako si Sveki Zmajevicu,sta ima?
![]()
CICIRIPI:bas bih volela da mi neki slikar bude ljubavnik
svevlad da nisi ti slikar? :shock:
Slikar a posao ti je takav da moras biti za kompjuterom ...sam si to rekao....jednom.....Zmaj_Svevlad:Pa, jesam, slikar sam... 8)
DjuraMornar:Slikar a posao ti je takav da moras biti za kompjuterom ...sam si to rekao....jednom.....
Samo sam se maskirala u Deps,ovde boravim incognito :wink: Ali ti bi me prepoznao i da sam se maskirala u mushkarca...bravo 8-)Zmaj_Svevlad:Zdravo Deps, kako si? :-D
Momak ima vise jednako vrednih talenata.Zar je to toliko chudno nekome ko nema nijedan? ;-)DjuraMornar:To sto lazes....osim , ako "naravno" nisi "multimedijalni "umetnik...
Pa ni ti pojma nemas ko je Svevlad da bi ga nazivala/o lazovom ;-)DjuraMornar:Ako se ti obracas meni....moram da ti kazem da si izgubila kompas....poima nemas sa kim razgovaras da bi davala takav komentar.
Djuro stvarno me frapirash...da li je on izlagao u Nemackoj ili sam ja mozda nekad u zivotu bila u Beogradu je bash nebitno...u svakom slucaju znam ga dugo...i ti si mogla da imash srecu da ga upoznash....imash josh u stvari,voli on tako prgave devojke :wink:DjuraMornar:Jel? Izlagao je u Nemackoj pa ste se sreli ?vazi......Nebitan je u zivotu.... Cao.
Pojma nemam.Zmaj_Svevlad:Zanima me šta misle devojke o slikarima kao ljubavnicima? 8)
depresivna:Djuro stvarno me frapirash...da li je on izlagao u Nemackoj ili sam ja mozda nekad u zivotu bila u Beogradu je bash nebitno...u svakom slucaju znam ga dugo...i ti si mogla da imash srecu da ga upoznash....imash josh u stvari,voli on tako prgave devojke :wink:![]()
Ja bih sa tobom i u bunkeru,maskirani u Adolfa i Evu... ;-) 8-) :-DZmaj_Svevlad:Depresivna, hvala ti na lepim rečima... lepo je kad neka žestoka dama, poput tebe, stane iza mene, čak i kada se to kosi s nekim mojim ubeđenjima... ali, znaš i sama da me nikada nije bilo briga šta misli ko o meni od forumaša, bez obzira gde to bilo, tako da im ne moraš previše govoriti o meni... u svakom slučaju s tobom bi bilo lepo opljačkati draguljarnicu i potom voditi ljubav na nekoj divljoj plaži...
Vidish kako se smirila posle toga ;-) :-DZmaj_Svevlad:Nemoj da joj daješ lažnu nadu, Deps... 8-)
depresivna:Ja bih sa tobom i u bunkeru,maskirani u Adolfa i Evu... ;-) 8-) :-D
Nema na chemu Sveki,chast mi je 8-)