Slijepa ubijedjenost da popularni psihijatri i neurolozi i psiholozi ne lazu

• Začetnik teme Začetnik teme kujem
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

kujem

Početnik
Banovan
Poruka
43
Da bi se znalo da li je memorija mozda u mozgu, treba nacrtati neuronsku mrezu za neki memorijski proces: na pr.: mreza za odgovor na pitanje sto je tvoja majka juce nosila kad je bila sa tobom kod komsinice.
Da bi se znalo da li je memorija stvarno u mozgu, takve neuronske mreze koje se crtaju morale bi da budu nadjene tamo.
Danas naucnici pricaju da je memorija smjestena u mozgu, ali nisam primijetio da su negdje dali nacrt mreze.

Napisi slovo ispred tacnog i obrazlozi:

A Pretpostavimo da ne znate da crtate neuronske mreze: vjerujete naucnicima koji kazu to da je moguce da je memorija u mozgu.
B Pretpostavka kao pod A: ne vjerujete im, nego ocete da provjerite to tako sto cete nauciti da crtate memorijske mreze pa biti u stanju da provjerite da li je memorija u mozgu moguca.
C Pretpostavimo da znate da crtate neuronske mreze: vjerujete im toliko da ne nalazite razlog da nacrtom jednim to i provjerite
D Pretpostavka kao pod C: ne vjerujete im, nego ocete da provjerite tako sto cete nacrtati tu mrezu.
Upisite koje je slovo od ovih ABCD tacno za vas.

Obrazlozite.
Moj odgovor je da znam da ih crtam i da znam da je nemoguce da je memorija u mozgu, da se takva mreza ne moze nacrtati, i da sve i kad bi se mogla nacrtati opet to nije dokaz da je memorija u mozgu, jer ostaje da se nacrtano na papiru nadje na samom mozgu.

Ja mislim da covjek koji nije seljacina teska ne moze pit pivo.

Sad mi je lakse jer znam da nisam seljacina teska jer inace ne pijem pivo. :lol:
Da ne ispadnem totalni spamer samo cu reci cisto vezano za naslov da je popularna psihologija teska prevara i pljackanje ocajnog naroda a one sto pisu te knjige bih sve poslao na robiju.
Ovo dalje iz teksta stvarno ne kapiram.

Back