Slicnost izmedju carobnjaka i ludaka

A bar priznaš ..
Dok ne uzmeš kist u ruke ionako ne bi shvatio..al i kad bi ga uzeo vjerovatno bi linija bila iracionalna :lol:
Da vidiš, ne služe svi muškarci iz Historiae za ego racionalizaciju ... :think: :lol:
Kist umem da držim, ugalj takodje iako mi linija nije toliko nervozna baš kao Modiljaniju, sa vajanjem nisam baš nikad bio najbolji iako Mura obožavam, ali u fotografskoj ekspresiji mogu skromno da kažem da sam zadovoljan postignutim do sad. U stvaranju bilo kog dela moraš prioritetno da imaš osećaj i talenat i na kraju ono najvažnije, ludu sreću. Tek na kraju dolazi onaj racionalni majušni deo. Zato današnji npr. reproduktivni muzičari sa Dalekog Istoka nemaju harizmu zvuka kao što imaju Rusi, Jermeni ili Jevreji pošto nije sve u idealno odsviranim skalama i kadencama. Dužina pauze je ono što našoj ekspresiji daje snagu a pauza traje samo po unutarnjem osećaju koji je totalno nemerljiv bilo kojim instrumentom i skroz je iracionalan.

Zato današnji npr. reproduktivni muzičari sa Dalekog Istoka nemaju harizmu zvuka kao što imaju Rusi, Jermeni ili Jevreji pošto nije sve u idealno odsviranim skalama i kadencama. Dužina pauze je ono što našoj ekspresiji daje snagu a pauza traje samo po unutarnjem osećaju koji je totalno nemerljiv bilo kojim instrumentom i skroz je iracionalan.

a de su tu SRBI?! a ti verovanto spadash u neku mesavinu ova tri... zasto ste vi toliko u tom nad-fazonu i vladate svetom i onda se pitate sto je to tako da vas ne vole? mada... odgovor je perfidan a ne pravi posto vladate

o kako je sve lepo i dobro i to me nervira... laku noc

cekaj posto smo ustanovili da zen nisu carfobnjaci... pa ima bre i zena carobnica i veshtica
znaci nije da nije...

ako se carobnjaku pokvarila magija moze jedino da pandrkne ..... sta da rade carobnjaci sa pokvarenim magijama
mislim da se zenskim carobnjacima to ne desava one znaju da se sakriju kad su ranjive...

e da vam kazem poeticno pisanje poruka ima veze sa sehom... a danas nema nicega tog tipa... zato sam losa... odreci cu se poruka

ima carobnjaka koji su opste prihvaceni u drustvu.prvi mi na pamet padaju svestenici i politicari,valjda zato sto imaju iskustva i moc(manipulacije).e sad odatle pa na nize siroka je i raznolika lepeza magova.ludaci su tu da im pruze podrsku,jer slican se slicnom raduje.

Back