Слеп код очију

Nije baš jednostavno :neutral: verovatno stvarno ne vide..... dobro, izuzev kad je u pitanju ovo "odmeni", onda se prave :kafa:

Iako sam za drektnost ta rečenica ponekad ima smisla. "Ako ne vidi sam....." nastavak bi mogao biti - da li sam ja dužna da mu budem mama.....
И ја сам за директност, али не можеш сваки час: :rtfm:
Онда си гунђало :lol:

И да... ниси дужна осим ако то обоје не желите.

Pa za zene skoro u vecini vazi, znaci statisticki i dominantno ispoljeno gledano , onda vazi za zene...
Nema tu jednakosti i sad ako su one krive, mora da nadjemo i njima nesto...
A to lexi smeta , bas ta neravnoteza u tom trenutku do bola...i zato stalno grize...

Imam ja naravno generalizacije i za muske, i tamo postoji vecinsko ponasanje...i takodje je negativno ili destruktivno...

Pa iznosim i njih , ali onda ne bodu oci nekim zenskama ovde i onda one to ne primecuju...
Zene su duboko sebicna bica i zato i treba da postoje...samo covek treba da ih drzi pod kontrolom inace sebicnost dovodi do carovanja i zla i destruktivnosti....kao da ne moze nezna da bude destruktivna....

Da se ne cude tete, nisam ja izmislio onu pricicu sta najvise boli kad vam dragi/draga postanu bivsi...kad su sa prijateljem, neprijateljem ili nepoznatim....

А таман сам се понадала да си одговорио на тему. :lol:

И ја сам за директност, али не можеш сваки час: :rtfm:
Онда си гунђало :lol:

И да... ниси дужна осим ако то обоје не желите.

ali ponekad se treba i žrtvovati za partnera pa čak i ako to ne želiš.

npr, sve me mrzi, noć, ona bolešnjikava, jede joj se nešto slatko,
u stanu ničeg a prodavnica u tri ....
i ja šta ću :)

ovo je naravno bio samo mali bezazleni primer ...ima mnogo težih žrtvi...

То је истина, али изигравати му маму није жртва него нешто друго... ;)

jest vala, nikad nisam volo tog edipa

Читам овде а чујем често и у РЛ коментаре жена...
Волела бих да ме разуме... али нећу ја да му кажем, јер, ако не види сам... :roll:
Желела бих да ме бар понекад одмени... али нећу ја да му кажем, јер, ако не види сам... :evil:
Зар не види колико сам несрећна и колико ми је потребан загрљај (пољубац, утеха) али, нећу ја да му кажем, јер, ако не види сам... :sad2:
Зашто ме никад не позове да изађемо негде заједно... али нећу ја да му кажем, јер, ако не види сам... :besna:
Искрено, не познајем жену која није изговорила нешто од овога.

Питање је, шта се у ствари дешава...
Да ли мушкарци заиста не виде или се праве да не виде...
Или им ипак треба рећи.
Како се ви сналазите у свему овоме?

sta ce skotovi bezosecajni
treba sve lepo da vide
od lazne glavobolje do bila sam kod drugarice..

Pa da razvela sam se i trazila decu cisto da nisu kod njega..
mrzim ga, ali pare mi ne smetaju..
Сад си лупио да нема даље.
Око деце се договара или суд додељује децу.
Ај алд, небитно.
Алиментација није за жену већ за децу.
Да ли ти мислиш да отац није више отац кад се разведе?
Да ли тада престају све његове обавезе.
Мислим, ако ти то сам не видиш не треба ти ни рећи.
:bljak:

E jeste bas je lupio....Stvarno elementarne neopreznosti...
Misli covek da je ako zena ima neki stav , da je taj stav dosledno logicki povezan sa ostalim njenim stavovima....No,no, pocetnicka greska....svaki stav je posebno polje za zenu i zavisno od interesa, unutrasnjih emocija iz iskustva ili trenutne situacije, zavisi i njen odnos prema svakom pojedinacnom stavu....

Back