- Poruka
- 6.496
tadic sve resava
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ti muci tu u Crnu Goru.![]()

Znam da se ništa ne dešava slučajno, sve što imaju Srbi u bh. entitetu RSrpska, red bi bio da imaju autohtoni Bošnjaci u Sandžaku.Nije problem BANU, vec ko ju je formirao i sa kojom namerom.
Znam da se ništa ne dešava slučajno, sve što imaju Srbi u bh. entitetu RSrpska, red bi bio da imaju autohtoni Bošnjaci u Sandžaku.
Samo ne mogu da povežem sva ova dešavanja sa Dačićevom izjavom o Kosovu i uzgrednom rečenicom u vezi sa Republikom Srpskom u tom kontekstu.
Aaaaa, srbočetnici ne ratuju protiv vojske, nego samo protiv civila i to po mogućnosti sa udaljenosti od dometa topova 155mm.Ucinicemo, videces... nemoj samo posle da bude "ubijali nas srbocetnici... aaaaa...."
Zna se utemeljenje RS. Označio ga je MSP u svojoj presudi, a to je da je VRS i policija RS počinila genocid u Srebrenici u Evropi, na kraju 20. stoljeća.....Nikakvog drugog utemeljenja nema ta tvorevina osim potpisaa iz Dejtona.Srbi koji su prodali veru za veceru.
RS je nesto vise od Raske oblasti, ma koliko vi sanjali da je to isto.
Aaaaa, srbočetnici ne ratuju protiv vojske, nego samo protiv civila i to po mogućnosti sa udaljenosti od dometa topova 155mm.
Zna se utemeljenje RS. Označio ga je MSP u svojoj presudi, a to je da je VRS i policija RS počinila genocid u Srebrenici u Evropi, na kraju 20. stoljeća.....Nikakvog drugog utemeljenja nema ta tvorevina osim potpisaa iz Dejtona.
Pošto nikada nisu verifikiovani potpisi iz Dejtona u PS BiH ili PS RBiH, čas posla je proglasiti Dejton nevažećim.
Vasi mitinzi su puni ljubavi, stalno se nadje po jedno srce![]()

Znam da se ništa ne dešava slučajno, sve što imaju Srbi u bh. entitetu RSrpska, red bi bio da imaju autohtoni Bošnjaci u Sandžaku.
Samo ne mogu da povežem sva ova dešavanja sa Dačićevom izjavom o Kosovu i uzgrednom rečenicom u vezi sa Republikom Srpskom u tom kontekstu.

Bas bih volela da te vidim kako mitingujes za nezavisni Sandzak na sred Cetinja.![]()

Jos nisi naucila da postavis video.![]()
Na sred Cetinja i ne bi, sta ima Cetinje sa Novopazarskim Sandzakom, nikad nije ni imalo ali sve mi se cini da bi jos gore prosao onaj koji bi na blic prosetao srbijanskom zastavom... jojjj zamisljam scenu![]()

Sta pricas ti skojevac. Jel protiv onih civila u Srebrenici sto su zaginuli u samoubilackom pokusaju da se probiju kroz obruc srpskih snaga.
A sto se tice kalibara, pa koristili smo mi sve i svasta.
Poslije se zakopali , pa otkopali , pa zakopali , pa otkopali , pa zakopali .. kako su samo vješti - sve svezanih ruku ..
Da, stvarno. Mozda su vezbali za zivota.
Poslije se zakopali , pa otkopali , pa zakopali , pa otkopali , pa zakopali .. kako su samo vješti - sve svezanih ruku ..

Kakva patetika , magija , Hudini ..Udri na patetiku.![]()
Kako da ne , vježba čuda čini .. neki su uvježbali da uopšte ne koriste mozak ..
Kakva patetika , magija , Hudini ..
Kod tebe je to fizicki neizvodljivo