+Slayer+

Ma kakav Kerry King. Tom stvorenju bi trebalo zabraniti da svira. Ako se ono uopste moze nazvati sviranjem. Mada su mi najsmesniji bili kada su obradili "Dissident Aggressor" od Judas Priest.
E pa ne moze se jedan tako veliki hit jos veceg banda obradjivati na tako glup i primitivan nacin.

Takodje je tragikomicno kada se ulazi na koncert Slayera. "Ulazite na sopstvenu odgovornost" pise na ulazu. Mada tokom njihovog koncerta nisam video nista sto bi me dodatno iznenadilo ili eventualno uplasilo. Ako su mislili da prave neki horror show, onda su trebali prvo da pitaju Alice Coopera, KISS i King Diamonda kako se to radi.

Naravno rijec je o Dave Lombardu koji je po mnogima najbolji bubnjar metala.NIJE MI JASNO ZATO TOLIKO LOSIH RIJECI O NJIMA. JESTE LI DOBRO PRESLUSALI SLUSALI ALBUME SEASONS IN THE ABYSS ILI REIGN IN BLOOD.

"Unisputed Attitude" iz 1996.
I da Hoze, na veliku zalost jesam sve preslusao od Slayera i upravo zbog toga i govorim koliko su smesan, jadan i sasvim beznacajan band koje ne bi trebao da postoji na muzickoj sceni.
Ne zna se koji album je gori.
Ljudi prosto ne umeju da sviraju i treba ih streljati.

hoze:
i sada ide ono"ne valja raspravljati o ukusima"

E bas nije tako. Ovde nije rec o ukusu nego o kvalitetu, a bas tu se ne vredi raspravljati.
Kada su dve stvari kvalitetne, onda se ima puno pravo raspravljati o ukusima, a ovde je poenta samo ispraviti pogresan izbor muzike, tj. izbeci taj ne-kvalitet.

Bolje predji na neki normalan metal, stari dobri tradicionalni Heavy Metal, pa onda mozemo da raspravljamo.

Objektivno... Slayer nije nikakav bend, ne mislim da zauzimaju neko visoko mesto u muzickom svetu. Nravno, ranije sam ih slusao ali to je vec odavno prevazidjeno. Pre bih rekao da je mozda stepenica ka nekom muzickom sazrevanju i odrastanju, nego bend koji se slusa godinama... prilicno su dosadni za takav vid slusanja i ne nude nista osim tog sirovog "otkidanja". Dakle... prolazna stva u zivotu tinejdzera i nista vise od toga, zbog toga smatram pogresnom ideju da se podizu u nezapamcene muzicke velicine. 8) 8-)

Slayer je s*anje..... Ne znam zasto svi toliko obozhavaju Reign in blood kad je pesma blagi uzhas.... puna dranja, i sto kaze @nikodim, puna "otkidanja".... vec posle minuta slushanja ti se smuchi.... kao oni se polivaju krvlju, prave show na sceni, kobojagi imaju neke strashne tekstove....
Ma idi, bre bezhi.... odvratni su...

EpicusDoomicusMetallicus:
Zar je zaista potrebno nesto reci o jednom od najuticajnijih metal bendova?
Sve najbolje, album Show No Mercy, klasik. Ostali, CD-ove u plejere i obnovite gradivo.

A to je kao uticajan band? Mozda ostalim moronima koji su krenuli putem dva akorda i nastavili da prave same bljuvotine kojih nikada dosta.

Kako moze da se kaze da je Slayer uticajan band pored toliko OGROMNIH bandova kao sto su Black Sabbath, Judas Priest, Accept, Saxon, Scorpions. Pod uticajem tih bandova se kasnije razvijao metal, a ne pod jadnim, sicusnim Slayer.

"Show No Mercy", "Hell Awaits" i sve ostalo jesu klasici u toj posebnoj izdvojenoj grani metala koja obiluje nekvakitetom i opstim neukusom i samo retardirani moroni mogu da se prze na njihove "sablasne" riffove, besmislene solaze, nastupe koji su smesni.

Jos Tom Araya i njegovo mudrovanje iz 1982 godine :" Ronnie James Dio je moj uzor i oduvek sam zeleo da pevam kao on."
Pa sto nije onda pevao nego je naucio samo da se nekontrolisano dere u jadne mikrofone.

Heavy Metal je nesto sasvim drugo, sasvim drugacije orijentacije i poente nego ti uzaludni pokusaji Slayera i slicnih grupa da budu "veliki". (Kao sto danas pokusavaju Falkenbach, Candlemass, Stratovarius i ostali "revolucionari" dok ih klasicni tradicionalniji noviji metalci HammerFall, Pegazus, Primal Fear ostavljaju daleko iza sebe).

Back