Slavica Burmazovic konacno docekala svoju decu da joj se vrate iz Irana!

Nesto me pashe u ovoj prici. Ova nasa Slavica je bila prosle godine u Iranu ili Turskoj 15dana kad muza i dece? Otac je to izjavio i rekao da ako deci ne bude dobro u Srbiji mogu uvek da dodju kod njega u Tursku, Ne znam da li je neko vec napisao ali kod muslimana deca pripadaju ocu,Narocito kada se razvedu a to se retko desava osim u Turskoj koja je naprednija zemlja u tom svetu, Turska ima i bolje pravosudje od nas.

Lepa deca .Medjutim ocigledno vaspitavana u stogom muslimanskom maniru,karakteristicnom za Iran .Ove devojcice imaju 13 i 14 godina, Za ovog malog mislim da ce biti ok ali njima ce biti potrebno vreme da se priviknu.
Стварно страшно, очигледно је да у Ирану нема Фарме, Задруге и Парова.

Отац је Курд из Турске колико ми је познато али , њој тек сада предстоји крвава борба .тачно се види да је деци испран мозак и да ће имати велике проблеме ..ако јој институције не помогну и психолози за децу тотално ће их изгубити ..

Овако како гледам изгледа да није добила ништа ..страшно јадна жена , надам се да ће наћи некога стручно лице да јој помогне јер ће борба бити веома тешка
Deca i nisu nesto preterano mala, budu neko vreme kod nje i posle neka sami odluce sa kojim ce roditeljem. Mogu malo tamo malo vamo. Tamo idu u skolu i studiraju ovde dodju na odmor ili obrnuto.

Ako se njih dvoje ne slazu ne treba decu komadati i traumirati.

Back