Kakve slave preferirate? One na kojima ima roštilj ili pečenje? Ili više volite posne slave? Na kojim se slavama onako svetski napucate da imate osećaj da ćete da puknete?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je Slava prošle godine pala u petakKakve slave preferirate? One na kojima ima roštilj ili pečenje? Ili više volite posne slave? Na kojim se slavama onako svetski napucate da imate osećaj da ćete da puknete?
Ja sam bio na jednoj slavi gde je bilo i pečenja i roštilja. Dupla sreća bukvalno.Meni je Slava prošle godine pala u petak
Moja maćeha je spremila i delom naručila posnu hranu i bilo je više nego prelepo
Nisam se prejeo a sve je bilo izuzetno
Inače više volim pečenje (jagnjetinu konkretno) od roštilja ali i roštilj ume da bude odličan ako je meso dobro a i obrada
Drustvo je relativno u 90% slucajeva krsh, ali hrana zna da bude uglavnom super, tako da se ja uvek fokusiram na hranuMeni je najbitnije društvo, atmosfera
Slava je po sebi lep povod, i sa malo hrane i pića, u dobrom društvu bude lepo uvek
Samo ako je "spržena"
Mmmmm već mi mirišei jagnjetina
e to je problem kod nas Srba što slavu gledamo kao povod za druženje i krkanluk. to možeš kad oćeš. slava je predhrišćanski praznik koji je uvezen u hrišćanstvo i taj dan obeležavaš svog kućnog zaštitnika.Meni je najbitnije društvo, atmosfera
Slava je po sebi lep povod, i sa malo hrane i pića, u dobrom društvu bude lepo uvek
Kakve slave preferirate? One na kojima ima roštilj ili pečenje? Ili više volite posne slave? Na kojim se slavama onako svetski napucate da imate osećaj da ćete da puknete?
sj kod mene dogodinenikad nisam bila na slavimislim da nije važno kakva je hrana ako je društvo ok
![]()
Ja bih ore rekai da je bolje krkanje na slavama. Na slavama možeš da jedeš koliko hoćeš a na svadbama imaš ograničene porcije.Славе нису нека нарочито ждерачка места,
али зато свадбе![]()
kakav odgovor za ginisaJa bih ore rekai da je bolje krkanje na slavama. Na slavama možeš da jedeš koliko hoćeš a na svadbama imaš ograničene porcije.
Nikakve.Kakve slave preferirate? One na kojima ima roštilj ili pečenje? Ili više volite posne slave? Na kojim se slavama onako svetski napucate da imate osećaj da ćete da puknete?