Sky Star

pozdrav svima i hvala za sva objasnjenja i linkove od pocetka foruma do sada kao i za sve napisano na forumu za pocetnike.....opet nadovezujuci se na ovo oko digija ...obzirom da sam pocetnik...i da imam SS2 u kombinaciji sa Diseq 1.2 [opticum]....po defaultu je SS2 uz pomoc setup4PCkoji je takodje bio na instlacionom disKu scanirao odredjeni broj kanala....sada prateci forum nadjoh razne sajtove za soft com i keys i sl...medjutim koji konkretno fajl [koja extenizija jel to .reg fajl ili .txt ili .midi treba kopirati i gde tacno], da li u DVB wiewere folder obzirom da taj koristim]? POMINJANI SU I EMULATORI, da li oni ne trebaju za DVB viewer ili je kako je pomenuto dovoljan jedan fajl?Ako jeste koji je to fajl sa kojom extenzijom ...Nadjoh neki .reg fajl Soft com iz jauara cini mi se 2009....ima li taj sve nove kljuceve i smem li ga paste-ovati u DVB Viewer? koji je najbolji sftware da bi pomerao antenu uzimajuci u obzir setup sa kojim raspolazem -sa ss2 i diseqC1.2 DM2800 Opticum.
Pozdrav Hvala

Cao narode!Upravo sam instalirao xp-s.p.3 i pojavio mi se problem jer nemogu da instaliram
program za s.s.2 mislim drajver sam instalirao ali TechniSat instalaciju nemogu jer prijavljuje
da mi treba xp-s.p.2 ili napredniji (mislim corav ili sta vec) pa mi treba neko resenje ako je moguce neko drugo sem da rusim sistem opet! :think::think:

POSTOJI LI MOGUĆNOST DA PRATIM NEKE DOMACE KANALE SA ,SS2,.OSIM RTS NJEGA VEĆ IMAM

pre svega nemoj da pises velikim slovima smatra se da vices, a drugo imas sve lepo obajsnjeno sto se tice ss2 kartice i sta moze da se gleda pa posto si nov pozabavi se malo tom tematikom da bi ti bilo jasnije sta i kako treba da uradis

Pozdrav svima, dali neko zna koliko košta polovna SS2 kartica i šta sve može da se gleda sa njom. Hvala unaprijed.

Pa cene polovnih variraju,a inace se krecu od 3500-5000 dinara. Uz CS sa njom mozes da gledas sve zivo.. Imam ja jednu karticu na prodaju,ali nije skystar2 nego TechoTrend Budget PCI koja cini mi se radi bolje od SS2. pozzz

MOram da vas pitam ovim putem. Znam da vi znate sve o tome ali ja sam nov u tom svetu. Nalazim se u pustinji Sahari gde radim. Imam samo lap top. Razmisljao sam da kupim Skystra usb2 externi rivciver i neku flat panel antenu te tako da imam TV (monitor od lap topa). Da li je to izvodljivo i da li neko zna nesto o tome? Koje satelite mogu da hvatam i koje programe da koristim za skidanje kodova? Da li se na taj nacin moze uraditi nesto i povodom satelitskog interneta ali pravog sa tim sto imam a ne te treba provajder te treba ovo, te treba ono. I na kraju da li ta oprema radi svuda u svetu jer cesto puitujem? Sta mi preporucujete i gde to mogu da nadjem. Hvala vam puno na pomoci unapred.

Back