Sky Star

Interesuje me kupovina ss2 USB (externe). Da li može da otvara sve kanale kao i ss2 PCI, mislim da li se koriste isti emulatori i koja je hardverska zahtevnost.

naravno da moze da se prate svi programi kao i na pci kartici jedina razlika je sto se ova vezuje na usb a ova druga u pci slot
jednostavno svi programi se instaliraju u hardsiku nista na kartici

Imam u kompu SkyStar 2 karticu i tanjir.Do sada sam sve otkljucavo preko power install key updater 1.6.Ali sada nece.Kada krene da skida kljuceve,prijavljuje gresku.Da li ima neka novija verzija ovog programa? Ili mozda mogu negde da se skinu neki fajlovi,pa rucno da se ubacuju kljucevi(ne znam kako se to radi,nisam nikada ubacuvao rucno kljuceve).

U donjem desnom uglu monitora na ikonicu vplug desni klik i odabereš editor
Otvorit će ti se prozor sa text ključevima. Selektuješ ključ koji ćeš da edituješ
i u koloni key ga izbrišeš i upišeš drugi i klikneš na update. A ako hoćeš da ubaciš novi ključ ideš na add new.

Pozdrav

Najnoviji V-plug 2.3.8 radi jako dobro.Koristim ga u kombinaciji saMy Theatre v3.38.2.Nema potrebe za rucnim unosom,skin novi v key sa upload strana i radice ti npr.DIGI-TV sa dvb titlovima.

Moželi mi neko postaviti neki tutorial za podešavanje SkyStar-a moj drug je kupio TECHNISAT SkyStar 2 2.6D TV PCI pokušavali smo nešto sa Totalovom antenom ali ništa nismo uspeli,neznamo opšte šta treba da se podesi u programu koji je došao sa karticom da bi gledali kanale,jedan lik mi je rekao da se trebaju skinuti sa neta neki transponderi i ubaciti u program.Uz njega se dobije neki Setup4PC program koji sam shvatio da služi za podešavanje satelita i dvb viewer za gledanje programa.Suta će da uradi posebnu antenu za SkayStar(standardna antena sa jednim LNB-om).Potpuni smo početnici što se tiče ovoga pa ako može što detaljnije objašnjenje.

EDIT:
Zaboravio sam antena će za početak biti usmerena prema Astra 19.2 ali kupio je i ručni pozicioner tako da ćemo kasnije moći da okrećemo i na druge satelite.I ako može neko da objasni kako se to uopšte otključavaju kanali i odakle se skitaju ti ključevi(ako je ovo zabranjeno da se piše,ako nije problem pošaljite mi na private).
Unapred zahvalan:)

Poslednja izmena:
@Black Wolf mislim da imas objasnjenja u ovoj temi samo malo pogledaj ako se ne snadjes sto se tice instalacije javi pa cu opet okaciti tutorijal za instalaciju ss2 kartice

evo da se i ja uključim,mene zanima koji je program naj bolji za ss2 karticu,naravno da je stabilan............pozdrav...........

zavisi sta zelis
neko voli altdvb ciji sam i ja pristalica, a neko pak progdvb zgob snimanja u mpeg formatu
bilo koji program kad se lepo podesi radice odlicno sa ss2 karticom

Ja sam koristio gotovo sve dvb programe za skystar karticu. Dvbdream najvise volim da koristim kada nesto snimam sa satelita jer omogucava da u isto vreme snimas vise kanala i to u mpg2. I altdvb ima mogucnost slike u slici ali je njegov nedostatak sto ne moze da snima u mpg2 formatu. Za ubacivanje dvb titlova najbolji su my theatar i dvbviewer, dok je najednostavniji za upotrebu progdvb. Sam odaberi sta ti odgovara.

Back