Sky Star

Kao novi clan foruma zelim prvo da pozdravim onog koje stavio ovu temu kao i one koji sudjeluju o temama o ss2. Ss2 koristim dugo vremena gledao sam prije tekile,multivizije,premijere sto je za sada samo san svakog ko ima ss2.Na sirijus satelitu da li vi motete pratiti kanale pg i pb ?

skidam novi vplug 2.42 da li trebam i s2 emy 1.28 dodati u prog dvb sta bi jos trebao dodati u prog dvb da bi mi proradio sirijus , jutros sam instalirao dvb dream da li se tu dodaje ovaj vplug 2.42 i s2 emy jer njega prvi put koristim

Pozdrav svima. Ja sam ALeksandar iz leskovca i nov sam ovde na forumu.
Od pre neki dan sam vlasnik sjajne kartice SkyStar2 2.6D.
E sad dosta sam vican sa kompovima ali nisam upoznat sa mogucnostima kartice, gledao sam po nekim stranim forumima neke stvari sam shvatio a neke nisam.
Mene najvise interesuje otkljucavanje kanala, skinuo sam poslednju verziju v_plug 2.4.3 i prebacio u dir C:\Program Files\ProgDVB\Plugins i startovao program. Video sam da je aktivan plug ali nisam video ni jedan otkljucan kanal samo Free to air kanale. Inace sam na HotBird 13 E satelitu.
Zamolio bih vas za neko objasnjenje kako raditi sa njim?

Unapred fvala

E sad dosta sam vican sa kompovima ali nisam upoznat sa mogucnostima kartice, gledao sam po nekim stranim forumima neke stvari sam shvatio a neke nisam.
Mene najvise interesuje otkljucavanje kanala, skinuo sam poslednju verziju v_plug 2.4.3 i prebacio u dir C:\Program Files\ProgDVB\Plugins i startovao program. Video sam da je aktivan plug ali nisam video ni jedan otkljucan kanal samo Free to air kanale. Inace sam na HotBird 13 E satelitu.

Unapred fvala

Nemaš gotovo ništa na Hot birdu od skremb. kanala da su emu dostupni, nego idi na 1W (Thor-Intel) i tu još malo prati Di*i Tv dok je još moguće.

Unapred fvala
ubaci poslednji sofcam,v keys i v sids u taj folder...

Pa ako Digi jos malo traje a HotBird nije bas dobar sa kanalima koji satelit preporucujete?
Sada sam trenutno na Eutelsat W2.

Ako te zanimaju prevashodno domaći kanali tu i ostani, ako vološ filmove po meni je BADR na 26E ili ti NILESAT na 7W najbolji,TURKSAT na 42 E je takođe interesantan...kažem , sve zavisi od toga šta te interesuje.

Ljudi potrebna mi je pomoc, Koristim DVBWiever, i kada zelim neke kanale da pogledam za koje normalno imam kljuceve meni stalno izbacuje S2 Nano 5104 is not supported.
Da li znate sta je u pitanju i kako otkloniti taj problem ako je moguce.
Unapred hvala

Imam problem prilikom instaliranja drivera sa sky star 2 karticu!
Kada hocu da instaliram driver izbaci mi sledece:
Found Windows XP Service Pack 3 ... Exit installation and upgrade to Service Pack 2 or higher
Found Media Player 9.0 ... Okay
Found DirectX 9 ... Okay

Inace imam instaliran service pack 3.
Da li neko zna sta bi mogao da bude problem i kako da ga resim.
Driveri su oni koje sa, dobio uz karticu.Mozda bi trtebalo da skinem neke novije,ali ne znam odakle.Ako nwko zna link,neka postavi.
Hvala unapred.

Imam problem prilikom instaliranja drivera sa sky star 2 karticu!
Kada hocu da instaliram driver izbaci mi sledece:
Found Windows XP Service Pack 3 ... Exit installation and upgrade to Service Pack 2 or higher
Found Media Player 9.0 ... Okay
Found DirectX 9 ... Okay

Inace imam instaliran service pack 3.
Da li neko zna sta bi mogao da bude problem i kako da ga resim.
Driveri su oni koje sa, dobio uz karticu.Mozda bi trtebalo da skinem neke novije,ali ne znam odakle.Ako nwko zna link,neka postavi.
Hvala unapred.

http://www.dvbskystar.com/ ovde skini zadnje drajvere 4.5.1

Hvala!!! Skinuo sam driver i uspeo da ga instaliram bez problema.
Ali sada me muci ProgDVBPowerInstall.Nece da se instalira.Mislim da je opet problem sp3.
Imam verziju 7.7.3 koju oduvek koristim,ali nece.Moze neki link gde mogu da skinem neku noviju koja je kompatibilna sa sp3 i ako neko zna neki link gde mogu da skinem dvb viewer.
Hvala unapred...

Hvala!!! Skinuo sam driver i uspeo da ga instaliram bez problema.
Ali sada me muci ProgDVBPowerInstall.Nece da se instalira.Mislim da je opet problem sp3.
Imam verziju 7.7.3 koju oduvek koristim,ali nece.Moze neki link gde mogu da skinem neku noviju koja je kompatibilna sa sp3 i ako neko zna neki link gde mogu da skinem dvb viewer.
Hvala unapred...

druze ja imam ss2 instaliran sp - 3 - prog dvb koristim 4.71 i nemam nikakvih problema nedavno sam rucno nasao satelit thor koji sada gledam uskoro mislim kupiti diseqs motor optibox 3800 poz

Pa ako si je ubacio u pci slot na PC-u, onda treba instalirati drajvere za SS2, ali najbolje da skines najnovije sa njihovog sajta technisat..com, a onda lepo skines DVB Viewer najnoviji, instalirao sam ga pre neki dan, slika je fantasticna. . Treba ti i v-plug, to je plugin za otvaranje nekoliko zakljucanih paketa, pa onda i kljucevi, a ss2 se uspesno koristi i za cs, tako da je to ustvari najbolje resenje za gledanje, ali to se i placa ako hoces da gledas kvalitetno.

Nesmem ovde da preporucujem druge forume, ali ovde nema toga sto ti treba pa ako hoces mogu da ti posaljem na poruku par linkova gde ces naci sve sto ti treba

Mozda cu sad da pitam nesto glupo, ali dal ti je antena dobro podesena, odnosno, jesi siguran da hvata signal sa tog satelita gde pokusavas da nadjes programe? Jel imas motor na anteni, objasni malo situaciju. A u DVB Viewer-u jel ti izadje poruka da nije pronadjen hardver ili nesto slicno?

Back