- Poruka
- 30.032
A sada smrt tema.
Ne znam da li je ko cuo za ovu pojavu, ali je to vec neko vreme na netu.Evo sad i ovde
Niko za sad nema pravo objasnjenje za ovaj fenomen, sem onog sto kaze moj izvor, a on tvrdi sledece:
Ovo sto vidite jesu bica pripadajuceg zivotinjskog kraljevstva, koja postoje odkad je
veka. Ima ih svugde, na svakoj planeti, delo su tvorca kao i sva ziva stvorenja pod kapom nebeskom. Da se ko pita svrtao bi ih u insekte, ali u pitanju su zapravo sisari. Stangle, sa dva sitna oka na jednom kraju, i malim ustima, kao i pulsirajucim opnama sa strane koje lice na peraja, pa ih valjda zato i zovu `nebeskim ribama`. Na telu im je moguce videti vene. Ipak, njihova ishrana nije vezana za bilo koju drugu vrstu. ONI NE STUPAJU U INTERAKCIJU NI SA KOJOM VRSTOM, NITI SE NJOME HRANE. NISU PREDATORI, GRABLJIVICE, VAMPIRI, NITI BILO STA OD TOGA. STAVISE, IZBEGAVAJU KONTAKT, ZIVE ZA NEKI SVOJ IMPULS I OBRTNI MOMENAT. PRE SU NALIK BILJKAMA, JER ENERGIJU DOBIJAJU DIREKTNO OD SUNCA, DAKLE FOTOSINTEZOM. TO NISU INTELIGENTNA BICA, ALI SU EVOLUTIVNO SAVRSENIJA OD,RECIMO, PTICA, I NEGUJU POSEBNU VRSTU SENZITIVNOSTI....TO JE,JEDNOSTAVNO,TAKVA VRSTA.
Ono sto ih cini tako posebnim od ostalih vrsta na ovoj planeti, pa mozda i u celom svemiru je njihova sposobnost da spontano podignu nivo svoje vibracije. Najblizi primer nekakvog slicnog cuda u nasem zivotinjskom svetu mozda je kod elektricnih jegulja, svitaca, itd. Kada se elektricna jegulja nadje u opasnosti, proizvodi slab elektricni impuls da se covek pita odakle tako maloj zivuljci tako zeznut teslin i edisonov izum...
Kod ovih stvorenja imamo slican mehanizam, samo na jos fundamentalnijem, suptilnijem nivou. OVA BICA, KADA IH NEKO UPLASI,ODN.KAD SE OSETE UGROZENO NE ZNAMO KAKO ALI OCIGLEDNO VEZANO ZA OSNOVU NJIHOVOG ZIVOTA I KRETANJA,KOJE JE, KAKO SE DA PRIMETITI, (SUPER)SONICNO, KRECU DA VIBRIRAJU U DOVOLJNOJ MERI DA SEBE IZOPSTE IZ FIZICKE REALNOSTI. MOZE SE VIDETI DA SE,NPR.POJAVE NIOTKUDA, I NESTANU ISTO TAKO. OVA BICA SU JEDINSTVENA U SVEMIRU, JER OVOM SVOJOM SPOSOBNOSCU MOGU CAK DA PREDJU U - PARALELNI UNIVERZUM! Ono sto zapravo rade dostizanjem takve vibracije je da sebe prebace na uslovno receno astralni nivo (ne volim tu kovanicu,jer je izlizana bas kao kovanica, sve bi da znaci a ne znaci nista,ali haj da objasnim sta ona ovde znaci). Ovako: mi kao fizicka bica, a u fizicka bica spadaju i ove zivuljke, zivimo na nivou koga bi oznacili kao npr. 1 - nivo materijalne egzistencije. Nivo 2 i 3 su nivoi cestica brzih od svetla, ali su po prirodi stihijski orjentisani, i tu borave neukrocene duse ili duse preminulih koje ne nalaze put ka svetlu. To bi, dakle, bio prvi astralni nivo, i to nizeg reda.... Vec sledeci, 4, predstavlja harmoniju vibracije u ljubavi i svetlu, i tu se nalaze duhovi svetla, duse koje evoluiraju u ljubavi i pomaganju. Nivo 5 i 6 cine andjeli, 7. nivo su bozanske energije, a 8. su BOGOVI TVORCI, koji kreiraju duse i zivot. Sve ih ujedninjuje APSOLUT. ....Letece ribice, kad zavibriraju u panici, iz prvog, fizickog nivoa, u instinktu za koji samo one znaju odakle,i ko im je to dao, prelaze na nivo koji je najblizi fizickom, a to je onaj iznad njega, drugi. Posmatrajuci iz prvog nivoa, izgleda kao da se dematerijalizuju, sto za trenutak to i jeste! IZ DRUGOG NIVOA, GDE SE OSETE SIGURNIM, MOGU DA ISTUPE GDE HOCE, I U KOJI GOD PARALELNI UNIVERZUM HOCE, NE PREKIDAJUCI SENZITIVNOST SVOG USAMLJENOG PUTA...
CITAJTE MI TEME
Ne znam da li je ko cuo za ovu pojavu, ali je to vec neko vreme na netu.Evo sad i ovde
Niko za sad nema pravo objasnjenje za ovaj fenomen, sem onog sto kaze moj izvor, a on tvrdi sledece:
Ovo sto vidite jesu bica pripadajuceg zivotinjskog kraljevstva, koja postoje odkad je
veka. Ima ih svugde, na svakoj planeti, delo su tvorca kao i sva ziva stvorenja pod kapom nebeskom. Da se ko pita svrtao bi ih u insekte, ali u pitanju su zapravo sisari. Stangle, sa dva sitna oka na jednom kraju, i malim ustima, kao i pulsirajucim opnama sa strane koje lice na peraja, pa ih valjda zato i zovu `nebeskim ribama`. Na telu im je moguce videti vene. Ipak, njihova ishrana nije vezana za bilo koju drugu vrstu. ONI NE STUPAJU U INTERAKCIJU NI SA KOJOM VRSTOM, NITI SE NJOME HRANE. NISU PREDATORI, GRABLJIVICE, VAMPIRI, NITI BILO STA OD TOGA. STAVISE, IZBEGAVAJU KONTAKT, ZIVE ZA NEKI SVOJ IMPULS I OBRTNI MOMENAT. PRE SU NALIK BILJKAMA, JER ENERGIJU DOBIJAJU DIREKTNO OD SUNCA, DAKLE FOTOSINTEZOM. TO NISU INTELIGENTNA BICA, ALI SU EVOLUTIVNO SAVRSENIJA OD,RECIMO, PTICA, I NEGUJU POSEBNU VRSTU SENZITIVNOSTI....TO JE,JEDNOSTAVNO,TAKVA VRSTA.
Ono sto ih cini tako posebnim od ostalih vrsta na ovoj planeti, pa mozda i u celom svemiru je njihova sposobnost da spontano podignu nivo svoje vibracije. Najblizi primer nekakvog slicnog cuda u nasem zivotinjskom svetu mozda je kod elektricnih jegulja, svitaca, itd. Kada se elektricna jegulja nadje u opasnosti, proizvodi slab elektricni impuls da se covek pita odakle tako maloj zivuljci tako zeznut teslin i edisonov izum...

CITAJTE MI TEME

Poslednja izmena: