Skupštinski restoran = raj na zemlji

Idu neki :) Videla sam Jankovićku svojim očima (doduše išla je dve stanice) a čitala sam da ih nekoliko uredno ide autobusom sa sve legitimacijom. :lol: Pa ti reci da im nije teško kad nemaju ni za taksi. :P
Ja imam jednu poznanicu koja je u ovom sazivu i ide peške (ali stvarno joj je blizu).

bravo ako ima i takvih,al nemoj da je to bilo pred neke izbore ???

:hahaha: ne verujem da se on vozio.
Aleksandra Janković se vozi tramvajem, videla lično :lol: od stare skupštine do Slavije :confused:

:hahaha::hahaha::hahaha:

Извини, а који трамвај иде од Теразија, па преко Лондона до Славије ???

И јел су осим Чедине зебре, поставили и Александрину станицу код Андрићевог Венца ???

:rotf::rotf::rotf::rotf:

Дакле баш га прећера ...

:rotf::rotf::rotf::rotf:

Nije on gladan,nego da li ti mozes da kupis biftek u Bgd za tu cenu.

Verovatno da ne mogu,i sta sad?ne moram da prodam kola da bih kupio biftek,ybt :hahaha:

Joj, a tek si ti neviđeni k.r.e.t.e.n

Mora biti da svoje ode Miloševiću pišeš direktno lociran ispod lipe. Ti si bato težak bolid.
I ti si neka gladna,je li?

Kakve imaju veze krvavi skupshtinski bifteci sa Slobinom lipom majketi?:hahaha:

I nisam ti ja bata......na moju srecu :mrgreen:

Idu neki :) Videla sam Jankovićku svojim očima (doduše išla je dve stanice) a čitala sam da ih nekoliko uredno ide autobusom sa sve legitimacijom. :lol: Pa ti reci da im nije teško kad nemaju ni za taksi. :P
Ja imam jednu poznanicu koja je u ovom sazivu i ide peške (ali stvarno joj je blizu).

''Kao i svi svetski restorani, i zdanje u podrumu u ulici Kralja Milana 14 pakuje zahvalnim mušterijama ostatke, ali i cele obroke.''

http://www.alo.co.yu/politika/12086/Rucak_u_Skupstini_jeftiniji_nego_kod_kuce

Znaš šta ti je činiti. ;):lol:

Back