Skupštinski restoran = raj na zemlji

Ručak u Skupštini jeftiniji nego kod kuće

Četvrtak - 29.01.2009

Да разбијемо неке од нејасноћа ...

Ручак у Скупштинскком ресторану кошта од прилике колико би исти такав коштао уколико би га спремали код куће ...
Значи не ради на "доходовном принципу" ...

Шта то значи ?
Па једноставно, сад је већ врло честа појава да касапнице бесплатно пружа услугу печења купљеног меса на роштиљу ...
Купите килограм рецимо вешалица, и они вам то месо спреме ...
1 кг беле вешалице је 400-450 динара након печења добију се две пристојне порције које у Скупштинском ресторану коштају 220 х 2 ... И то је то ...

Исти принцип се примењује и за свако друго јело ...
Рецимо 1 кг белог сира на пијаци је 250 - 300 динара - порција 100 гр је 25 - 30 динара ...

И нема мистерије ...

Жао ми је ...

27zl0ti.jpg

Vjerica je obozavatelj prebranca:ok::rotf::rotf::rotf:

:hahaha::hahaha::hahaha:

Извини, а који трамвај иде од Теразија, па преко Лондона до Славије ???

И јел су осим Чедине зебре, поставили и Александрину станицу код Андрићевог Венца ???

:rotf::rotf::rotf::rotf:

Дакле баш га прећера ...

:rotf::rotf::rotf::rotf:

Staje kod stare skupštine, izlazi se čim prođeš Slaviju pa okrene. Broj ne znam pošto retko idem tramvajem ;)

Onu u Kralja Milana. Mislim da je to = Srpskih Vladara = Maršala Tita.
Šta rade sa imenima ulica, to nije normalno :dash:

Е, добро,
сада се зове улица Краља Милана (мада би се мени више свидело да се зове улица "Милана Тепића", али ко ме пита)

Дакле из те улице,
која се некада звала и Маршала Тита,
шине су извађене још тамо негде почетком '50,
што ће рећи трамвај би можда и ишао, али нема по чему ...
(Што је и добро, замисли да "посланици" крену да прескачу шине - да их не би "убила струја" !!!) :rotf::rotf::rotf::rotf:

Најближа трамвајска линија пролази Ресавском улицом, а најближа трамвајска станица је у близини "Београђанке",
тако да ми је мало невероватно да уважена посланица Александра Јанковић одатле иде пешке ...
:roll::roll::roll:
А да ти ниси ипак нешто мало побркала ???
:think::think::think:

Е, добро,
сада се зове улица Краља Милана (мада би се мени више свидело да се зове улица "Милана Тепића", али ко ме пита)

Дакле из те улице,
која се некада звала и Маршала Тита,
шине су извађене још тамо негде почетком '50,
што ће рећи трамвај би можда и ишао, али нема по чему ...
(Што је и добро, замисли да "посланици" крену да прескачу шине - да их не би "убила струја" !!!) :rotf::rotf::rotf::rotf:

Најближа трамвајска линија пролази Ресавском улицом, а најближа трамвајска станица је у близини "Београђанке",
тако да ми је мало невероватно да уважена посланица Александра Јанковић одатле иде пешке ...
:roll::roll::roll:
А да ти ниси ипак нешто мало побркала ???
:think::think::think:

Biće da jesam - tramvaj i trolejbus :rotf::rotf::rotf:
Tek sad sam videla šta pišem :lol:

Да разбијемо неке од нејасноћа ...

Ручак у Скупштинскком ресторану кошта од прилике колико би исти такав коштао уколико би га спремали код куће ...
Значи не ради на "доходовном принципу" ...

Шта то значи ?
Па једноставно, сад је већ врло честа појава да касапнице бесплатно пружа услугу печења купљеног меса на роштиљу ...
Купите килограм рецимо вешалица, и они вам то месо спреме ...
1 кг беле вешалице је 400-450 динара након печења добију се две пристојне порције које у Скупштинском ресторану коштају 220 х 2 ... И то је то ...

Исти принцип се примењује и за свако друго јело ...
Рецимо 1 кг белог сира на пијаци је 250 - 300 динара - порција 100 гр је 25 - 30 динара ...

И нема мистерије ...

Жао ми је ...
Sta ti zao? Sve moguce privilegije imaju ,vozni park kao da smo Svajcarska,dnevnice ,nocnice ,putne naloge ...i sad treba da jedu i kremenadle za 60din. pa nije u redu pa taman da objasnjava Mirko.

Back