Skupstinska kafana :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
meni se vala ništa drugačije ne vidi nego obično.
samo tvoj post ali ne i post na koji si ti replicirao

Јел вас занима код опција или шта
Da bude ovako...
ali bez da prvo moram da citiram moj post pa tvoj pa da ih tek onda oba umetnem među [/QUOTE]

jer kao što vidiš, u tvojoj replici na moj post ne vidi se prečica (strelice udesno) da odem direktno na taj post
ali nemam više želju da mlatim praznu slamu na temi sa pitanjima u vezi foruma
na kraju...ko ga y-be. preživljavam 4 godine ovako jedan po jedan

Poslednja izmena:
И ја, кад хоћу да цитирам више постова, прво цитирам једног, па копи, па то пејстујем у следећу поруку коју хоћу да цитирам... заморно...
зашто једноставно кад може компликовано?! :mrgreen: :roll:

Влајко ми отворио очи!!! :lol: :hvala:

И ја, кад хоћу да цитирам више постова, прво цитирам једног, па копи, па то пејстујем у следећу поруку коју хоћу да цитирам... заморно...
зашто једноставно кад може компликовано?! :mrgreen: :roll:

Влајко ми отворио очи!!! :lol: :hvala:

pa i ja tako radim.

Па нек оде на пдф- питања...

Е а ово само штиклираш на тај плусић све поруке које хоћеш да цитираш! Много једноставније, џабе смо губиле време копи-пејстујући... :lol:

pa i ja tako radim.

...а и да јесам - не би знала шта да радим с њим... :lol:
Проба...

Па нек оде на пдф- питања...

kao što rekoh

Da bude ovako...
ali bez da prvo moram da citiram moj post pa tvoj pa da ih tek onda oba umetnem među

jer kao što vidiš, u tvojoj replici na moj post ne vidi se prečica (strelice udesno) da odem direktno na taj post
ali nemam više želju da mlatim praznu slamu na temi sa pitanjima u vezi foruma
na kraju...ko ga y-be. preživljavam 4 godine ovako jedan po jedan

А кажи сад кад си послао одговор с тим вишеструким цитатима, да ли су ти те штиклиране поруке још увек штиклиране? Или мораш да их "одштиклираш"?

Питам, да не морам да шаљем пробу у јавност, кад си већ ти. ;)

А кажи сад кад си послао одговор с тим вишеструким цитатима, да ли су ти те штиклиране поруке још увек штиклиране? Или мораш да их "одштиклираш"?

Питам, да не морам да шаљем пробу у јавност, кад си већ ти. ;)
Саме се "одштиклирају", не мораш то ручно да радиш, само настави да пишеш као досад :)

Саме се "одштиклирају", не мораш то ручно да радиш, само настави да пишеш као досад :)

Е, добро, значи неће се понављати у следећим цитирањима, а да не морам да се замарам да их "одштиклирам" :mrgreen: :lol:

Ко зна какве све опције ту још постоје а што појма немам... :think:

Мора да нам се Влајко негде из прикрајка смеје :lol:

jok... jede piletinu
t1911-1-1.gif

Poslednja izmena:
meni se vala ništa drugačije ne vidi nego obično.
samo tvoj post ali ne i post na koji si ti replicirao

Аааа, ти си хтела да ти се види и цитирани пост поста који цитираш?

Да, постоји ли ту нека лакша опција, или мораш мануелно да убацујеш цитат у пост који цитираш? :think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back