sunchaya
Buduća legenda
- Poruka
- 41.197
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Добро вече добри људи !Добро вече![]()
Нијесам псовао јер ја никада не псујем већ сам Вас назва педерчином распалом и зато добио бан од 5 дана.Ја сам га само пецкао, а он је мене псовао и после звао модераторе. Сам је признао. Где то има, да ти псујеш човека и после зовеш модераторе. Кажем ти да момак није нарочито паметан, иако се труди да говори бомбастичним изразима.
Ево, ако не верујеш да нисам друкер, опсуј ми мајку слободно, нећу ни реч да ти кажем. Ево инсистирам!! Опсуј ми мајку и шта год пожелиш.
Мајстор Жика је шаљивџија и није сујетан, и никад није био друкер.
Смрт радикалној странци, живела СНС !
Пријала ми је пауза од пет дана...Тако је Грле. Европа нема алтернативу!!
Жив ми био сто година, Евроатлантски пријатељу. Ти знаш да те мајстор Жика готиви, него се само мало шали са тобом пошто види да си љутко.
Пријала ми је пауза од пет дана...
Хвала на добронамјерном савјету.Не смеш да будеш емотиван, треба да схватиш да је ово форум.
Иначе ћеш да флипнеш, слушај шта ти каже мајстор Жика. Само зезање. Поздрав Грле и уживај. И запамти, без нервирања, јер ови на форуму су лешинари, ако те виде да се пецаш, растргнуће те.
"Од Тополе па до Равне Горе"... "и три пука Драшковића Вука"...
Ах, што зна ја послије Цибоне, Динамо Загреба и Сплита, Звезда ми је најомраженија...искрено, иако сам патриота навијао бих и за Динамо из Тиране протв њих.
Сачекивали су нас по граду, пресретали аутобусе, бацали бакље у бусеве, говорили су да ми нијесмо Срби, подржавали су Динкића, ћерали су Српску Црну Гору и Српску Босну из заједничке државе...ма дно, Гејлије Север...
Важнија ми је истина него да не будем банован и да будем "политички коректан".Tebe će opet da banuju zbog govora (pisanja) mržnje, znaš?
Пријала ми је пауза од пет дана...
Важнија ми је истина него да не будем банован и да будем "политички коректан".