- Poruka
- 455
Проваљен си. Ти си радикал који напада мене и бласти СНС. Више не губим вријеме са тобом, само шаљем пријаве модерацији
Ево гледај ко је друкао.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Проваљен си. Ти си радикал који напада мене и бласти СНС. Више не губим вријеме са тобом, само шаљем пријаве модерацији
Почео сам да шаљем пријаве модерацији...не бих да губим вријеме...
jel ste videli moderacija kako tolerise temilicu o mitingu sns, a ja samo li spomenem gospodina jovanovica ili ldp, to je propaganda
a sta je najava o stranackom mitingu?
samo ih pustam i gledam kakve standarde imaju prema strankama i ljdima.

nije, ja prenesem vest koja cak nije sa sajta ldp i oni me kazne i obrisu temilicu!
Ја мислим да је забрањено отварање темилица, а тему може да отвори свако ко испоштује правила крстарице.
Требало би да се обрадиш директно табу 503...![]()

ko obitava? koji je taj?Ето сад знаш и где обитава...
Захвали се Сунчици на информацији !![]()
Ova forum je otisao u aut
Tema Sukobi u Nigeriji, ima 4 strane, da li smo mi kao narod normalni da moramo bas o svemu da raspravljamo a zemlja nam je dno dna
nije, ja prenesem vest koja cak nije sa sajta ldp i oni me kazne i obrisu temilicu!
Ко је за колачиће?
![]()
Pa nije ti ovo skupstina, ovo je forum, a inace na toj temi su muje i ujke ugusile svaku zelju za bilo kakvo komentarisanje.
jesaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamŽika druki? ma njega se čuvaj, on radi svašta po forumu. Počeo je i da psuje sam sebe.
Nego drugarčiću, jesi li ti u modi stručan ili nisi?

Oho-ho, dok ti pečeš kolačiće, kumovi kolo vode po temilicama.