- Poruka
- 203.668
Znaci moram da lista unazad......
Nista ne razumijem... boja... sta... ko... samo znam gdje - na terasi![]()
Boje od vreline... crvenilo po celom telu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci moram da lista unazad......
Nista ne razumijem... boja... sta... ko... samo znam gdje - na terasi![]()
ne znam, ja ne idem na koncert pa ne znam dal je za lepe i mudre ljude, moras da mi kazes ciji je koncert u pitanju.Jedan moderan i samo za lepe, i mudre ljude, ovih dana u SC. Moram da se sredim, pomaži, budi drug.
Boje od vreline... crvenilo po celom telu...

A ulje? el ima ulja? i to ide uz vrelinu...![]()
ja sam realan sto se lepote tice, jer sam esteta pa sam objektivan.
Gradjani Africkog Kontinenta osim svojim briga, dan uglavnom provedu u medjusbnom razgovoru o politickoj situaciji u Srbiji, jer im se cini da nema zanimljivje teme od te.
Kanibali iz Konga podrzavaju Tadica i boje se u zuto, kanibali iz Liberije podrzavaju LDP i boje se u belo, kanibali iz Gvineje koji podrzavaju DSS nemaju boje na sebi vec
nose macke oko vrata, kanibali sa nizija Kilimandzara koji podrzavaju Tomu su na dijeti pa jedu samo voce, kanibali sa Madagaskara koji podrzavaju Dveri imaju Smederevac kao
vrhovno Bozanstvo i oni medjusobno koegzistiraju i zaista jako cesto pricaju o Srbiji i njenim problemima.
dobro ivane, nije ni bitno, samoo da ti kazem da si bio kuuuuuuuuul
Maslinovo ili ono za telo?
'el može mas'?
![]()

Sta god, samo nek je klizavo![]()
Sta god, samo nek je klizavo![]()
ne znam dal jeste ili nije, ali zasto mislis da se pravi, meni ivan andric, tj. ivan andj. deluje na oba mesta kao vernik.D aznaš da i meni liči stil komunikacije. Samo ovde se malo zekili da je veliki vernik. Mislim da u RL i nije toliki. A ti?
Poledica?
Можда, слузаво?
dobro ivane, nije ni bitno, samoo da ti kazem da si bio kuuuuuuuuul
ne znam dal jeste ili nije, ali zasto mislis da se pravi, meni ivan andric, tj. ivan andj. deluje na oba mesta kao vernik.
zasto?Sad ga pitaj da furate.
pa eto sad znas kako izgledaIvan je meni drag forumaš, onako za srce prirastao. Povremeno mislim na njega i zamišljam ga. Ne vizualizujme ga kao ti, ali zamišljam.
zasto?
Ivan je meni drag forumaš, onako za srce prirastao. Povremeno mislim na njega i zamišljam ga. Ne vizualizujme ga kao ti, ali zamišljam.