naterasi
Buduća legenda
- Poruka
- 28.796
drugar, odlican si bio danas na rtv! samo tako nastavi!Да ли ми се чини, или имамо више врста кумова? Појавили су се и дугинихбоја кумови?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
drugar, odlican si bio danas na rtv! samo tako nastavi!Да ли ми се чини, или имамо више врста кумова? Појавили су се и дугинихбоја кумови?
Žika druki? ma njega se čuvaj, on radi svašta po forumu. Počeo je i da psuje sam sebe.
Nego drugarčiću, jesi li ti u modi stručan ili nisi?

Da L u Nigeriji imaju temu - Miting SNSa 12.11. ili Bela Knjiga ili Uticaj komunizma na srpski nacionalni identitet ? Ma nego sta nego imaju
aravno da nemaju, ali si na temilici mogao da saznas da u Nigeriji ima mesara sa ljudskim mesom.![]()

jesaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
Sta ima ovdje veceras?![]()
drugar, odlican si bio danas na rtv! samo tako nastavi!
nista nemoj da obuces uz njuPa što mi ne odgovoriš i pomogneš moju nedoumicu drugar? Da li je narukvica u trendu i šta da obučem uz nju?
Добро је да не добијем ц1 за псовање самог себе. То би верујем био јединствен случај на целом нету.
Ево може на овој теми, пошто је ово кафана, свако да ме опсује и извређа колико год пожели, ја се не љутим и молим модераторе да вас не кажњавају због тога. То и иначе раде пријатељи из кафане једни другима, пичкарају се и напушавају.
Значи, слободно извређајте мајстор Жику, искалите бес на њему, чисто да покажем да сам толерантни и углађени Европејац. Реците ми да сам лош мајстор, да фушеришем, да ми плочице отпадају после месец дана, шта год вам падне на памет.
П.С. Једино немојте блаженопочившег премијера Зорана да узимате у уста, јер за то ће да лети перје!!
El politika il sex![]()
Ima svega, ima nas lepih, pa ima i dosadnih, ima i ljutkastih... ima svega.

oko pet, ali ti to najbolje znas, jel voditeljka jos ruznija uzivo?Хехе... кад је била емисија?
nista nemoj da obuces uz nju
nista nemoj da obuces uz nju
oko pet, ali ti to najbolje znas, jel voditeljka jos ruznija uzivo?

ja sam realan sto se lepote tice, jer sam esteta pa sam objektivan.Зависи какав је твој став о лепоти...![]()
Vrelina na terasi, a?
zavisi, koji ti je to koncert?Kako ništa? Ju drugar, pa ne mog gologuz na ulicu valjda, a spremam se na jeda superoška koncerat ovih dana, moram da se uparadim, baš, baš. Kaži, pomozi... šta ide uz pastelnu narukvicu?
Те теме форсира Ихлас као припадник националне и верске мањине, а наше право је да му обезбедимо слободу говора и изражавања. Теби ако се не свиђа тема о Нигерији, слободно прошетај, имаш милион других овде!!
Мене лично душа боли за тим афричким народом и мислим да би требало много више да се прича о њима јер грађани Србије су слабо обавештени о дешавањима на црном континенту.
I ti bi da uhvatiš malo te boje? Svuda.

zavisi, koji ti je to koncert?