Skupstinska kafana :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Žika druki? ma njega se čuvaj, on radi svašta po forumu. Počeo je i da psuje sam sebe.
Nego drugarčiću, jesi li ti u modi stručan ili nisi?

Добро је да не добијем ц1 за псовање самог себе. То би верујем био јединствен случај на целом нету.

Ево може на овој теми, пошто је ово кафана, свако да ме опсује и извређа колико год пожели, ја се не љутим и молим модераторе да вас не кажњавају због тога. То и иначе раде пријатељи из кафане једни другима, пичкарају се и напушавају.

Значи, слободно извређајте мајстор Жику, искалите бес на њему, чисто да покажем да сам толерантни и углађени Европејац. Реците ми да сам лош мајстор, да фушеришем, да ми плочице отпадају после месец дана, шта год вам падне на памет.

П.С. Једино немојте блаженопочившег премијера Зорана да узимате у уста, јер за то ће да лети перје!!

Da L u Nigeriji imaju temu - Miting SNSa 12.11. ili Bela Knjiga ili Uticaj komunizma na srpski nacionalni identitet ? Ma nego sta nego imaju

Те теме форсира Ихлас као припадник националне и верске мањине, а наше право је да му обезбедимо слободу говора и изражавања. Теби ако се не свиђа тема о Нигерији, слободно прошетај, имаш милион других овде!!

Мене лично душа боли за тим афричким народом и мислим да би требало много више да се прича о њима јер грађани Србије су слабо обавештени о дешавањима на црном континенту.

Добро је да не добијем ц1 за псовање самог себе. То би верујем био јединствен случај на целом нету.

Ево може на овој теми, пошто је ово кафана, свако да ме опсује и извређа колико год пожели, ја се не љутим и молим модераторе да вас не кажњавају због тога. То и иначе раде пријатељи из кафане једни другима, пичкарају се и напушавају.

Значи, слободно извређајте мајстор Жику, искалите бес на њему, чисто да покажем да сам толерантни и углађени Европејац. Реците ми да сам лош мајстор, да фушеришем, да ми плочице отпадају после месец дана, шта год вам падне на памет.

П.С. Једино немојте блаженопочившег премијера Зорана да узимате у уста, јер за то ће да лети перје!!

Jel' tebi to autopsovanje neki fetiš?
Neće niko mrtva čo'eka u usta, ne brini. Bar se nadam.

El politika il sex :manikir:

TADIC%20I%20BOKI.jpg

Те теме форсира Ихлас као припадник националне и верске мањине, а наше право је да му обезбедимо слободу говора и изражавања. Теби ако се не свиђа тема о Нигерији, слободно прошетај, имаш милион других овде!!

Мене лично душа боли за тим афричким народом и мислим да би требало много више да се прича о њима јер грађани Србије су слабо обавештени о дешавањима на црном континенту.

Gradjani Africkog Kontinenta osim svojim briga, dan uglavnom provedu u medjusbnom razgovoru o politickoj situaciji u Srbiji, jer im se cini da nema zanimljivje teme od te.

Kanibali iz Konga podrzavaju Tadica i boje se u zuto, kanibali iz Liberije podrzavaju LDP i boje se u belo, kanibali iz Gvineje koji podrzavaju DSS nemaju boje na sebi vec

nose macke oko vrata, kanibali sa nizija Kilimandzara koji podrzavaju Tomu su na dijeti pa jedu samo voce, kanibali sa Madagaskara koji podrzavaju Dveri imaju Smederevac kao

vrhovno Bozanstvo i oni medjusobno koegzistiraju i zaista jako cesto pricaju o Srbiji i njenim problemima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back