Skupstinska kafana :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Кренем на факс. Киша. Искиснем ко пи*ка и решим да се вратим по кишобран. Вратим се. Киша стала. Одем на станицу. Чекам.... чекам... чекам... чекам... чекам...чекам... чекам... чекам... чекам...
............30 минута касније чекам... чекам... чекам... чекам... попи*каним, вратим се у стан. Решим да се смирим и да поједем нешто. Испржим 5 прженица. Идеално, све, нисам се попрскао уљем, нигде није кануло јаје, ништа није загорело.Седнем да једем, поједем 2 и по и схватим колико сам пропао. Седнем на нет и пожалим се вама.

Шта мислите је сам пропао? Не могу да поједем 5 прженица... :sad2:

Trebao si da ih pržih na ulju od semenki grožđa i mogao bi da pojedeš svih 5.

Vlaiko, nađi neku devojku-domaćicu, da te voli, pazi, mazi i hrani. Tako bi rešio sve probleme. A ne mora čak ni devojčica da bude, može neka usedelica od 40+. al' da dobro kuva. Takve ne zanovetaju puno, srećne su što su našle nekoga. :mrgreen:

Trebao si da ih pržih na ulju od semenki grožđa i mogao bi da pojedeš svih 5.
Цениш да је то... :think:
Могуће, могуће...
Јесте сигурно је то. Знам кад сам као мали ишао у Мекдоналдс па узмем биг-мек, велики помфрит и ако узмем обичну кока-колу не могу да поједем, само ако узмем diet-coke. :think:

Vlaiko, nađi neku devojku-domaćicu, da te voli, pazi, mazi i hrani. Tako bi rešio sve probleme. A ne mora čak ni devojčica da bude, može neka usedelica od 40+. al' da dobro kuva. Takve ne zanovetaju puno, srećne su što su našle nekoga. :mrgreen:

Има код мене на послу неколико такијех... Мало млађих, за коју годину, али то није толико страшно.

Мислиш да би требало да се пребацим код такве на буџет?
Потражићу онда негде у комшилуку.

:lol:

Ne, ne to nikako. Ti veštački zaslađivači su zlo jedno.

Napraviću ti tufahije sa medom i orasima. Zdravo je i ne goji :)

Moram da idem , posao zove ..

Oću i ja
bali-1.gif

Bjež ba Sunč'ce... plavušo. :mrgreen:

Grešiš...
Ovaj, grešiš sinak :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back